Mariel är en tjej på 21 år som tycker om att resa och upptäcka världen. Nu har hon startat en blogg på Nouw och vi kickstartar detta genom en härlig intervju med henne. Kika in och läs mer!

Hej Mariel, hur mår du? Hur känns det att börja blogga på Nouw?
Jag mår jättebra. Känns riktigt roligt att gå från att under en längre tid hålla sig till 140 tecken på Twitter till detta. Jag ser fram emot att börja blogga här på Nouw. Det blir en spännande utmaning. Det här kommer bli väldigt bra.

Berätta lite kort för oss vem du är.
Jag är 21 år svensk-chilensk mix. Jag hoppas folk uppfattar mig som en glad, rolig smart tjej. Jag är målmedveten, entusiastisk väldigt tävlingsinriktad och vill nog utmärka mig från resten. Jag har åsikter om det mesta och är inte rädd för mothugg. Jag tror jag har den där extra energin som får mig vilja utvecklas hela tiden.

Vad gör du just nu?
Jag ha precis flyttat till Malmö efter flera månader utomlands, och pluggar Medie, kommunikation och Entreprenörskap.

Du har börjat blogga hos oss här på Nouw, vad kommer du att dela med dig av?
Ni kommer få följa mig genom vardag, drömmar och från mitt perspektiv. Så det blir en stor blandning. Musik, livsstil, vardagligt snack, jag vill göra avtryck. Jag vill även ha bloggen som en samlingspunkt för alla mina projekt.

Berätta om en dold talang du har!
Haha, jag vet inte alls. Om jag väl har en talang vill jag nog att hela världen ska få reda på det så fort som möjligt. Men, jag är riktigt duktig på piano, har spelat sen jag var 7 år.

Vad gör du helst en fredagskväll?
Det blir sällan fredagsmys i soffan,så jag väljer dansa med mina tjejkompisar på något bra uteställe.

Vilka sociala medier använder du dig av?
Snapchat, Instagram, som dom flesta, men Twitter är absolut min favorit, till skillnad från de andra sociala medierna som är väldigt ytliga kan man både lära sig och ha roligt på Twitter.

Writer