Vi kan nu välkomna modellen och bloggerskan Freja Wewer till Nouw! Hon är 20 år och driver en utav Danmarks populäraste bloggar med fokus personlig stil och mode. Vill du lära känna Freja mer? Kika in här!

Hej Freja, hur mår du? Och välkommen till Nouw!
Tack så hemskt mycket! Jag mår bra tack, sommaren är påväg och allting ljusnar upp. Jag har mycket på gång nu och ser framemot att allt ska falla på plats så kan jag börja blogga ordentligt igen.

För de som inte läst din blogg, vem är Freja?
Jag är en 20 årig modell och modebloggerska med passion för dansk design. Jag är en fräsch, ung och glad tjej som har många planer och projekt som jag vill förverkliga. Jag är en bloggare från Köpenhamn och jag skriver om allting som kommer till mig men mitt huvudfokus är den personliga stilen och mode.

Vad kan vi förvänta oss att läsa mer om i din blogg i framtiden?
Vanligtvis skriver jag utifrån en personlig vinkel i mina inlägg och min egna attityd framgår alltid. Nu har det blivit sommar, så inom en snar framtid kommer det att vara mycket roligt på bloggen - det kan vara allt från sommaroutftis, sommarfester och sommarresor.

Vad inspirerar dig?
Jag tycker att det är svårt att specificera vart min inspiration kommer från. Det är som om jag bara andas in den från luften. Jag blir ofta inspirerad när jag reser utomlands och får uppleva nya kulturer, annars får jag en hel del inspiration från min stad Köpenhamn.

Hur ser en typisk Freja-dag ut?
Åh det var svårt. Mitt dagliga liv är faktiskt ganska ostrukturerat. Men nästan varje dag jag går till min favorit café Hafnia för att arbeta. Det är mycket centralt beläget och jag kan lätt komma runt till möten därifrån. Men jag njuter även av livet mycket, så när dagens arbete är klart älskar jag att gå ut med mina vänner och äta god mat och bara ha det trevligt.

Berätta en sak som vi kanske inte vet om dig?
Jag är ett enormt Tarantino fan och jag kommer ihåg alla hans filmer utan och innan.

Vad drömmer du om?
Naturligtvis drömmer jag om att leva ett långt och lyckligt liv. Jag drömmer också om att vara passionerad och glad över de saker jag arbetar med. Jag vill vara lycklig varje dag jag går till jobbet.

Vad är du mest stolt över att ha åstadkommit?
Att jag vid en ålder av 20 år har mitt eget företag och inte behöver handskas med andra personers press och attityd om hur saker ska göras.

Frejas blogg: nouw.com/Frejawewer