Välkommen till Nouw Emmy Winther

Nu kan vi äntligen meddela att Emmy Winther har startat en blogg här på Nouw! En tjej med starka åsikter, fylld med girlpower och är inte rädd för att säga vad hon tycker. Kika in här för att läsa en intervju med henne!

1. Berätta lite om dig själv, vem är Emmy?
Vass, jag är vass, män uppfattar mig ofta som provocerande (det läskigaste som finns är kvinnor med power). Jag tror att jag är lite konstig men på senare år har jag börjat se det som något positivt, jag menar det finns bara en Emmy. Jag är 22 år, bor i Stockholm, älskar kombinationen av Hendrix och rödvin. Avskyr när människor berättar samma historia 2 gånger, man sitter där och tvingas spela förvånad samt intresserad trots att man redan vet slutet.

2. Vad kommer vi att få läsa om/inte läsa om i din blogg
Mycket peptalk till tjejer, personliga inlägg och en släng av min vardag samt mode. Ni kommer absolut inte hitta några tips om ''hur du kommer i form på 7 dagar'' eller inlägg om att ''Feminism har gått för långt''.

3. Varför startade du en blogg?
Efterfrågat i många år faktiskt, jag tror att människor ofta kan relatera till mina texter och på något vänster finna motivation samt styrka i dem.

4. Beskriv din största passion?
Pass!

5 snabba frågor!

Flirtig eller svårflörtad?
Beror helt på tillstånd och tidpunkt, har säkert försökt ragga upp någon stackarsjävel utanför 7/11 Stureplan 05.15, annars skulle jag säga svårflörtad på grund av att jag sällan finner någon intressant.

Salt eller surt?

Klänning eller byxa?

Sol eller snö?

White Russin eller Cosmopolitan?

Emmys blogg hittar ni här: nouw.com/emmywin

Skribent