Vi kan varmt välkomna Tina Maria som en del av Nouw! Hon driver en mode- och livsstilsblog och har bloggar på heltid i 5 år. Vill du lära känna Tina Maria? Läs mer här!

Hej Tina Maria! Hur mår du? Och välkommen till Nouw!
Ja, tack, Det går riktigt bra och tack. Jag är jätteglad att börja blogga här och med så bra respons från mina läsare.

För de som inte läst din blogg, vem är Tina Maria?
Tina Maria är en 25 årig heltidsbloggare, som har varit det i snart 5 år. Jag har en mode och livsstilsblogg och jag älskar verkligen det jag gör. Nu har jag också just upptäckt att jag ska bli mamma i januari, så jag tror att det kan öppna upp för en annan liten värld där mina läsare vill följa mig i?

Vad kan vi förvänta oss att läsa mer om i din blogg i framtiden?
Du kan definitivt förvänta dig mer inredning - det har varit en stor efterfrågan under en lång tid och nu börjar det äntligen att likna något. Vi har nyligen köpt hus som vi för närvarande renovera fullständigt och det är definitivt en process, du kommer att kunna följa med i. Jag kommer inte bli en mammabloggare, om någon undrar det. Men det kommer komma upp inlägg varje måndag som jag ska kalla "mommy monday" där du kan följa med lite.

Vad inspirerar dig?
Jag blir väldigt inspirerad av människor, där du verkligen kan känna att deras personlighet lyser igenom. Det är de jag verkligen blir inspirerad av och bäst är det när du kan känna personen och inte bara en "fasad".

Hur ser en typisk Tina Maria-dag ut?
De kan variera mycket. Men jag börjar alltid min morgon med en bra frukost, efter det blir det in duschen, göra mig redo och sen åker jag till Köpenhamn. Där träffar jag några andra bloggare och kollegor för fotografering av outfits och tar en kopp kaffe. Ibland har jag några möten jag behöver gå på och annars åker jag hem och gör nya blogginlägg att lägga upp på bloggen.

Berätta en sak som vi kanske inte vet om dig?
På insidan är jag bara en liten tjej med ärr i själen. Jag har upplevt hårda perioder i mitt liv som har gjort mig till den person, jag är idag. Det är så livsbejakande att komma ut på andra sidan och bli en ännu starkare person. Jag har också dåliga dagar som alla andra, ibland är det bara att ge dig själv tid och utrymme för att vara upprörd.

Vad drömmer du om?
Jag drömmer om att min blogg tar nya höjder och att jag en dag kan bygga det på att göra min egen design. Något jag redan arbetar med, men mer kan jag inte avslöja ännu. ;-)

Vad är du mest stolt över att ha åstadkommit?
Jag tror att för mig är det en stor sak att vara glad över vad du gör och se att hårt arbete lönar sig. Jag är stolt över att ha kommit så här långt och vara en förebild för andra unga flickor där ute som kan ha en hård eller gå igenom tuffa perioder i livet. Nu ser jag fram emot nya äventyr med Nouw, som husägare och blivande mamma.

Tina Marias blogg: nouw.com/tinamarias