Häromdagen fick Nouw ett tillskott i familjen, 19 åriga Elin Pettersson. Läs intervjun och lär känna henne lite bättre.

Hej Elin! Hur är läget? Kan du inte berätta lite om dig själv!
- Hejsan! Det är toppen med mig, hoppas detsamma. Elin Pettersson är jag, 19 år och bor i en liten stad i kära Skåne. Studerar sista året på gymnasiet och varje dag längtar jag mer och mer till studenten som närmar sig. När jag inte är i skolan spenderar jag min tid tillsammans med mina vänner och min pojkvän, tränar, fotograferar eller shoppar. Jag är en glad person som inte kan sitta still, pratar lite för mycket och skrattar väldigt mycket. Men allt är inte en dans på rosor som det ibland kan verka, även jag har haft det ganska tungt och har fortfarande i perioder. Men jag väljer att se det mesta från den positiva sidan! Just det, måste bara nämna att jag är en sommarmänniska, lever för sol, värme och att ligga på stranden vilket man kommer märka av alla mina sommarbilder i min blogg.

Du låter som en stark person och inspirerar redan. Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
- I min blogg kommer man få läsa om ganska personliga saker och hur min vardag ser ut. Man kommer också få se en hel del inlägg om mode då jag gillar att hålla på med kläder. Fotografering ligger mig också varmt om hjärtat och detta gör att jag lägger upp många bilder och många av de är tagna utomlands då mitt största intresse är att resa. I min blogg kommer man även få ta del av min sjukdom, anorexia, som jag tyvärr kämpat med i alldeles för många år, men som jag försöker kämpa emot och jag har minsann kommit en bra bit på vägen! Min sjukdom är även anledningen till att jag har gått om ett år i skolan. Huvudsyftet med att jag öppnar mig om detta är för att hjälpa andra i liknande situation. Jag är noggrann med att inte trigga någon utan skriver för att hjälpa och för att visa att man ska kunna prata om det, att man inte är ensam. Dock vill jag inte att min blogg endast ska kopplas till det utan det är bara en liten del av min blogg. Utöver detta kommer man även få ta del av massa mer, som jag nämnde ovan.

Vad fint att du vill dela med dig av din sjukdom Elin! Vad kommer vi absolut inte att få läsa om i din blogg?
- Jag skriver om personliga saker men inte allt för privata. Privata saker om familj och vänner kommer ni inte få ta del av. Jag skriver inte heller om hästar eller andra saker jag inte kan någonting alls om och recept blir det inte heller många av då jag är fruktansvärt dålig på att laga mat, tyvärr. Annars delar jag med mig av det mesta.

Hur ser en typisk "Elin-outfit" ut?
- Hade jag kunnat gå i polarn och pyretdressen varje dag hade jag gjort det, men det kan jag ju inte. En typisk Elin-outfit skulle jag säga är ett par svarta tighta jeans, en vit eller grå stilren blus, en svart kappa, ett par boots och ett silverarmband med berlocker. Jag gillar enkla plagg men det ska vara skönt också!

Kan du inte berätta något vi inte vet om dig?
- Jag är extremt flygrädd men reser ändå ganska mycket. Jag är så pass flygrädd att varje gång jag sitter på ett plan velar om jag ska hoppa av eller inte ända fram till flyget lyfter, och jag måste förbereda mig inför en flygning flera månader. Bland det värsta jag vet.

Finns det något i livet som inspirerar dig lite extra?
- Inte specifika saker men skulle säga människor som är positiva och glada men som ändå kan prata om det som känns lite jobbigare. Starka personer och de som kämpat för att komma dit de är idag, oavsett om de har med arbete att göra eller något helt annat. Människor som sprider glädje inspirerar mig också, de människorna gillar jag!

Hur firar du jul och nyår? Har du bestämt någon nyårsoutfit?
- Jul firas med familj och släkt. Det nya året firar jag in med ett stort gäng vänner och festligheter. Nyårsoutfiten är klar och det är en supersnygg klänning med djuprygg, älskar det!

Vill du läsa Elins blogg? Klicka då här: nouw.com/eln

Skribent
Elin Skoglund