"våga sticka ut och ha båda fötterna på jorden"

Veckans blogg är Malin som bor i Varberg med sina 6 hundar. Hon älskar mode, inredning och är grym på att fotografera vilket vi kommer få läsa mycket om i hennes härliga blogg. Häng med och läs hennes intervju här nedan!

Hej Malin, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej! Jag mår väldigt bra faktiskt, peppad. Det känns hur kul som helst att få vara veckans blogg. Spännande!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
För det mesta kläder då jag är väldigt intresserad av mode, men också inredning. Det blir en del inlägg i naturen då jag trots allt bor i Sveriges vackraste sommarstad - Varberg och har 6 stycken hundar här hemma som behöver sysselsättas. Så det blir en del timmar spenderat ute med familj och hundar trots mitt intresse för kläder.

Vilket är ditt bästa fototips, generellt?
Alltid ljuset, helt klart. Testa gärna nya utmaningar och lär dig fota manuellt, men anpassa dig alltid efter ljuset, bra ljus = bra bild. Ha så lågt ISO som möjligt, helst under 500 då kvalitén förbättras, men det kan man tänka på när man lärt sig manuellt!

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Denna är så himla svår, jag älskar att umgås med mina nära och kära en lugn kväll framför en film, men också dessa riktigt roliga kvällarna. Skulle nog välja en händelserik kväll tillsammans med både familj och vänner mixat :-)

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Alice Stenlöfs blogg då hennes kläder och attityd är grym! Janni Delér, för ingen slår hennes bilder, sedan reser hon väldigt mycket och det gör mig väldigt intresserad. Andrea Hedenstedt bara för att hon är en sån öppen och personlig människa, hon verkar vara så mysig. Sen är hennes kläder inget jag skulle tacka nej till heller. Jag hittar inspiration hos människor som klarar av att inspirera andra (konstigt nog haha) men som hela tiden kommer med nya idéer, våga sticka ut och samtidigt ha båda fötterna på jorden.

Dela med dig av en dold talang du har!
Skulle nog säga mitt minne faktiskt, har (för att inte låta skrytsam) väldigt bra lokalsinne och kommer ihåg saker väldigt lätt, kanske inte den roligaste "dolda talangen" men jag har faktiskt inget roligt partytrick att komma med.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Hm, då är jag 28 år. Då tror jag att jag arbetar med något jag älskar, bor förhoppningsvis utomlands med min pojkvän och har många bollar i luften som vanligt :-). Jag har så många intressen, en del av mig vill hålla på med kläder, sociala medier och blogga, en annan del av mig vill plugga vidare och bli advokat.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Att jag trots mitt kläd och skönhets-intresse lägger en personlig touch och visar att jag har båda fötterna på jorden och inte är mer än människa och att även om man bor i en liten stad - ute på landet så kan man lyckas och ta sig någonstans, för man ska alltid drömma!

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
Då skulle jag säga ett objektiv, en resa utomlands och att ha möjligheten att kunna bosätta sig utomlands eller någon annanstans.

​Malins blogg: nouw.com/malins

Skribent