Utmana dig själv och vinn månadsförbrukning av NJIEs ProPud Proteinpudding

Med våren kommer ny energi, soligare dagar och en perfekt tid att utmana sig själv till en mer hälsosam & aktiv livsstil. Tillsammans med NJIE utmanar vi dig till #envårutantillsattsocker med chansen att vinna en månadsförbrukning av deras härliga mellanmål ProPud Proteinpudding! Fitness & health - 40

I annonssamarbete med NJIE


Vi utmanar dig - klarar du hela april utan tillsatt socker? 

Tillsammans med oss på Nouw utmanar NJIE dig till att medveka i kampanjen #envårutantillsattsocker. Har du en hektisk vardag där du ofta äter dina mellanmål on-the-go? Då är detta utmaningen för just dig!

Det behöver inte vara svårt att hitta bra mellanmål utan tillsatt socker - och i samband med utmaningen vill vi såklart tipsa om att du testar ProPud från NJIE. Proteinpuddingen är det perfekta mellanmålet on-the-go när du besegrar dina vardagsutmaningar. De är krämigt goda, bidrar till bättre återhämtning efter aktivitet och har sked i locket. På så sätt är puddingen enkel att äta var du än är, och när du än vill, under din dag. Produkten är inte bara utan tillsatt socker, utan även helt utan laktos och har 20 gram protein för extra mättnad.

Psst! Vi tipsar specifikt om att testa ProPud Proteinpudding i smakerna vanilj och choklad, mums.


Så antar du utmaningen & är med och tävlar

1. Börja med att gå in och följ NJIE på Instagram @njieofficial.

2. Kommentera under artikeln. Skriv "Jag antar utmaningen!" tillsammans med en förklaring av vilka medvetna val du redan gör, eller som du vill börja göra under april månad, för att hjälpa dig att minska ditt intag av tillsatt socker i din vardag. Har du allmänna tips för att minska ditt sockerintag, olika roliga receptförslag eller något kreativt sätt att toppa en ProPud Proteinpudding från NJIE på, för att få den sådär extra god? Endast fantasin sätter dina gränser på vad du skriver om! Passa på att även tagga en Nouw-kompis som du vill ska anta utmaningen tillsammans med! För att tagga en kompis på Nouw, skriv @dinkompisbloggnamn, så får hen en notis.

3. Klar!


Vill du även inspirera andra? 

Vill du blogga om din resa under utmaningen? Använd gärna hashtaggen #envårutantillsattsocker i dina inlägg! På så sätt kan vi hänga med under din utmaning, och du gör även inläggen synliga för andra deltagare - så att ni kan inspirera varandra. Hur kul?


Vilka vinner? 

De fem personer som antagit utmaningen och skrivit de mest inspirerande kommentarerna vinner en hel månadsförbrukning (30 stycken!) av NJIEs härliga mellanmål ProPud Proteinpudding. Vinnarna utses här i artikeln.

När det börjar och slutar 

Utmaningen startar idag och håller på fram till den 5 maj. Under hela tiden har du chansen att publicera din kommentar under artikeln.

Tävlingregler:
- Du är över 16 år gammal (är du under 18 krävs målsmans tillåtelse)
- Du bor i Sverige och har en svensk adress


Writer
Redaktionen