Ukens blogg denne uken er Henriette Honsrud.

Hei Henriett, hvordan har du det?
Jeg har det helt fantastisk om dagen, nyter at snøen blir mer og mer borte, det er lysere, og ikke minst at det begynner å bli varmere ute.

Hvordan føles det å være ukens blogg?
Veldig stas, jeg har ikke blogget her så lenge så det var gøy! Jeg føler at jeg hele tiden utvikler meg og lærer noe nytt hele tiden, at jeg ble ukens blogg gir meg enda mer motivasjon til å stå på og gi mer av meg selv til leserene mine!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Enkelt å greit, så handler bloggen min om de tingene jeg finner interessant og skriver om det som faller meg inn. Mye mote, hverdag, mine meninger. Litt av alt vil du møte om du klikker deg innom min blogg.

Hva er ditt beste motetips?
Kle deg i akkurat de klærne du ønsker å kle deg i. Ikke bry deg om hva alle andre mener. Stol på din egen klesstil selvom du ikke engang kan sette ord på hvordan stil du har. Ikke minst, er du kreativ finner du fort antrekk du bare elsker!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Her er det veldig varierende, enten tilbringer jeg kvelden hjemme sammen med min kjære, med hjemmelaget italiensk pizza som er min favoritt, og litt rødt i glasset. Ellers så betyr lørdagskvelden en kveld ute med venninner eller på tur sammen med familien min.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg leser mye forskjellige blogger. Mine favoritter er Caroline Berg Eriksen og Annette Haga (nettenestea) som dessverre har gitt seg, men instagram profilen hennes gir meg fremdeles masse.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg har i mange år drevet med både dans og turn, noe jeg dessverre måtte gi meg med. Men et skjult talent er vel at jeg hopper fremdeles rett ned i alle spagater og har faktisk vunnet et Norgesmesterskap og Dancer of the year.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Da er jeg faktisk litt over 30 år, uff. Forhåpentligvis har jeg stiftet familie sammen med min kjære, har et hus vi er fornøyde med, en jobb jeg trives i og at jeg har nådd mine karriere mål.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg ønsker at bloggen min skal være et sted hvor andre kan finne inspirasjon. Jeg har et utrolig stor ønske om å inspirere men også bli inspirert selv. Derfor legger jeg mye tid og planlegging ned i bloggen, for at jeg skal kunne sitte igjen med en følelse av at andre faktisk blir inspirert i det jeg trykker publiser.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
1. En koffert fra Malene Birger
2. Et nytt spisebord, problemet er bare det at bordet er like dyrt som sofaen vår.. (Spare)
3. Sommer. Kan ikke vente med å ta dere med på reisen jeg skal på i sommer. Jeg skal besøkte 7 destinasjoner på to uker. Can't wait!

Henriettes blogg: nouw.com/henriettehonsrud

Forfatter