Ugens bloggere - Cphvibes

Denne uges bloggere er pigerne bag bloggen Cpbvibes. Oline er den kreative pige og Isabella er en haj til det tekniske, en perfekt kombination, mener pigerne selv (vi er enige her hos Nouw)! Har du lyst til at lære pigerne bag bloggen bedre at kende? Så læs med her!

Hej piger hvordan har i det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Vi har det super godt og vi er virkelig glade for at være udnævnt som ugens blog, efter så kort tid som bloggere!

Hvad kommer vi til at læse mere om på jeres blog?
Vi vil lave meget mere af det vi allerede laver, det er nemlig det vi interessere os for. Vi går meget op i kun at lave indlæg vi selv ville læse og finde interessante, og at det ikke er noget alle andre laver. Nogle emner vi ikke har været så meget inde på, som vi er gerne ville, er lifestyle og mad. I kan også glæde jer til slutningen af august, der skal vi til Barcelona med vores klasse. Der kan i forvente nogle super fede indlæg, og måske en lille vlog.

Hvad er jeres bedste modetip generelt?
Vores absolute modetip er at turde være original og helt sig selv. Folk som har opnået det punkt at turde at have sin egen stil, er de personer vi helt klart synes har den fedeste stil, og er også dem vi ser op til, modemæssigt. Det er også altid fedt med en lækker attitude, det kan få dig til at shine, ligegyldigt hvad du har på. Også sørg for et par gode statement pieces, som bare kan gøre underværker for at simpelt outfit - og husk: hvis en person nogensinde kommer hen til dig og siger du har dårlig stil pga. du ikke har skabet fyldt af mærkevarer, så giv dem fingeren, for du ved godt, at god stil har noget at gøre med sammensætningen af tøjet og ikke prisen ;)

Hvordan spendere i helst jeres lørdag aften?
Vi er begge to store familie personer, så en hygge aften på sofaen med familien, eller en tur ind til Kbh på en lækker restaurant. P.S vi er også altid klar på noget sjovt ;P

Hvilke andre bloggere bliver i inspireret af?
Meget dobbeltmoralsk - så læser vi faktisk ikke særlig mange andre blogs, vi får egentlig mest inspiration fra bloggernes instagram eller andre fede personligheders instagram. Vi er dog helt vilde med den svenske babe Janni Deler’s blog og youtube kanal.

Del jeres hemmelige talent med os!
For at være ærlige (og det er vi :D ), så har vi tænkt virkelig meget over dette spørgsmål, men vi er nået frem til at Oline, er super god til de kreative ting på bloggen (hun er fx kommet på vores navn) og Isabella er mega god til alt det tekniske. Derfor er vi et mega godt team ;)

Hvor ser I jer selv om 10 år?
Om 10 år er vi ca. 25 år gamle, og vi satser på at bo sammen, enten i Kbh eller udlandet, måske i en stor herskabslejelighed, med plads til begge kærester;P Og så håber vi bare at vi arbejder med noget vi virkelig godt kan lide og brænder for, og at vi også har stor succes med vores blog!

Hvad er opskriften på succes for jer og jeres blog?
Vi går meget op i, at vi laver noget vi synes er fedt og spændenede! Og at vi ikke bare laver det helt samme som alle andre. Og med hensyn til os selv, altså igen - det samme som med stilen, så at turde gøre noget anderledes i livet, gå efter sine drømme og være ligeglad med hvad andre tænker, for i sidste ende - dem der tør at drømme stort og gå efter det de gerne vil have, er altid dem der får mest succes i livet.

Nævn 3 ting som i ønsker jer lige nu!
Oline: Jeg chrusher lige nu på et par mega lækre Zadig & Voltaire sneaks, en Givenchy clutch, og så en gucci taske, men der går nok lidt tid med den ;)
Isabella: Jeg går lidt og savler over en Hanne Bloch bikini, og et par Alexander McQueen sneaks. Og så en Chanel taske, men det er bare ude i min vilde fantasi;D

Besøg pigernes blog her: Nouw.com/cphvibes