Denne uges blogger(e) er pigerne bag Copenhagenshopper.com. På bloggen kan man læse om deres favorit items samt se fine inspirerende outfitbilleder. Derudover er pigerne nye hos Nouw - tjek derfor deres fine blog ud og bliv inspireret!

Hej Copenhagenshopper, hvordan har I det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Det føles så godt! Det er dejligt at vide ens arbejde er blevet værdsat.

Hvad kommer vi til at læse mere om på jeres blog?
Vi kommer bl.a. til at lave en masse sommer, festival, rejse og ikke mindst mode-indlæg.Vi glæder os til at vise jer det!

Hvad er jeres bedste modetips generelt?
Hold det altid simpelt, klassisk, men husk stadig at have personligheden med, det er der man får sit helt eget præg, og skiller sig ud fra mængden.

Hvordan spenderer I helst jeres lørdag aften?
God mad, godt selskab og en god film på netflix(-;

Hvilke andre bloggere bliver I inspireret af?
Vores alltime ynglings-blogger må nok være Maria Kragmann. Hun er udover at være sygt god rent grafisk, har hun en beundringsværdig garderobe. Dernæst bloggere som –Thefine, Freja Wewer og Marie Jedig.

Del jeres hemmelige talent med os!
Hvis det skulle være et fælles talent må det nok være, at læse hinandens tanker – noshit haha!! Vi har tilbragt SÅ mange timer sammen, at vi efterhånden tænker lidt det samme, og kan næsten færdiggøre hinandens sætninger. Men det er faktisk gået hen og blevet en super fordel, når vi nu blogger sammen både her, og på vores Instagram @copenhagenshopper

​Hvad er opskriften på succes for jer og jeres blog?
​Først og fremmest skal man holde sig til et princip. Vi startede ud på instagram med en meget minimalistisk blog, dette blev en succes som vi så vidt muligt har ført videre til bloggen. Så for de mode-tossede piger, eller dem der bare mangler lidt inspiration til garderoben, er vores blog besøget værd;-) Så for at blive en god blogger er vores opskrift ganske simpel, find noget du elsker og fokuser 100p på det!

Nævn 3 ting som I ønsker jer lige nu!
Et parceline briller man kan rocke til sommer, statement sneakers fra Alexander Mcqueen og ikke mindst nogle lidt lækre kjoler, til de mange smukke sommeraftener som forhåbentlig er os i møde!

Besøg pigernes blog her: Nouw.com/copenhagenshopper