Dennes uges bloggere er Nicole og Tea. De har startet en blog op sammen, hvor de alt fra mode til dans på eliteplan. De deler ud af tips og fortæller om hinandens hemmelige talenter. Læs med her og lær dem bedre at kende.

Hej Nicole og Tea, hvordan har i det? Hvordan føles det at have ugens blog?

Hejsa, vi har det dejligt - især efter vi har fået af vide, at vi har ugens blog. Det er super hyggeligt og sjovt at blogge, så det er bare skønt, at folk har lyst til at læse med, og kan lide det, vi laver! <3

Hvad kommer vi til at læse mere om på Jeres blog?

På vores blog kommer vores læsere til at få mere indblik i vores dans med træning, forberedelser og konkurrencer, da vi netop er trådt ind i dansesæsonen. Derudover fortsætter vi med personlige indlæg, så I kan få bedre mulighed for at lære os af kende.

Hvad er Jeres bedste modetip generelt?

Det er først og fremmest vigtigt at tro og stole på sig selv. Gå i det tøj, som du føler dig tilpas i, og det, som klæder dig. Derefter så eksperimenter med din egen stil. Tag nogle chancer og vær ikke bange for at skille dig ud! Selvom det lyder som en cliché, så er det helt klart vores bedste modetip.

Hvordan spenderer i helst din lørdag aften?

En god lørdag aften kan spenderes på mange måder ifølge os. Lidt for mange bliver brugt derhjemme, fordi der er konkurrencer i øjeblikket. Før en konkurrence er det vigtigt for os at være hjemme og slappe af. Så spiser vi noget lækkert mad og ser en film, som Tea falder i søvn til. Når der så endelig er en fri weekend, må der gerne være fart over feltet. Enten i form af fest og farver eller noget spontant, som fx en weekendtur, det elsker vi.

Hvilke andre bloggere bliver i inspireret af?

Uuh, der er så mange dygtige bloggere som vi elsker at følge. Det er hyggeligt og sjovt at læse med. Specielt læser vi rigtig gerne med hos Maria Kragmann, Tina Maria og Freja Wewer. De lever alle tre et liv, som jeg tror mange misunder. Vi ser i hvert fald op til dem, og synes at de er super cool alle tre på hver deres måde.

Del jeres hemmelige talent med os!

Vi kunne ikke komme på, hvad vores eget hemmelige talent skulle være, så vi blev enige om, at skrive hinandens hemmelige talent, haha:

Nicole om Tea: Tea har en kok gemt i sig! Hun sidder klistret til tv’et når der er Master Chef, og finder, af en eller anden mystisk grund, mad utrolig spændende. I don’t get it! Men hun er utrolig dygtig til ’’opfinde’’ retter med sammensætning af smage og farver. Det stinker jeg til, så det er selvfølgelig skønt at have en lille kok i huset.

Tea om Nicole: Nicole har virkelige mange skjulte talenter. Hun kan alle mulige ting med sin krop, som at vrikke med ørene og næsen, hun kan også nogle mærkelige ting, som eksempel spænde i specifikke dele af maven, fordi hun har en utrolig kontrol over sin krop. Det må vel være et skjult talent.

Hvor ser i jer selv om 10 år?

Nicole: Lige nu går Tea og jeg i 1.g på Handelsskolen. Jeg ved endnu ikke, hvad jeg gerne vil, når jeg er færdig. Det eneste jeg med sikkerhed kan sige er, at jeg gerne vil rejse og opleve en masse. Vigtigst af alt - sige ja til de muligheder og chancer, som livet byder på. 10 år er lang tid, så jeg regner også med, at jeg enten er i gang med en uddannelse eller færdigudannet. Det må tiden vise :-)

Tea: Om 10 år er jeg 27 år. På det tidspunkt vil jeg gerne have oplevet meget i mit liv, blandt andet været ude og rejse og taget en uddannelse som grafisk designer. Jeg drømmer også om, at have min egen danseskole, hvor jeg underviser. Det har altid været en drøm siden jeg var helt lille.

Hvad er opskriften på succes for jer og jeres blog?

Vi har ikke nogen opskrift på, hvordan man får succes. Vi er os selv, og deler ud af hvad vi laver, og vi godt kan lide. Vi lægger vægt på, at vi har et unikt forhold, som nok skiller sig ud, fordi vi er så tætte, som vi er: vi bor sammen, går i klasse sammen og danser sammen på eliteplan. Vi har noget andet at byde ind med, end de fleste bloggere, hvilket vi tror er det, der gør, at folk har lyst til at læse med J Man kommer ikke langt ved at forsøge at være en kopi af noget andet eller nogen andre, derfor forsøger vi bare at være os selv.

Nævn 3 ting som i ønsker jer

Det er selvfølgelig svært at forkorte vores ønsker til kun tre, men alligevel er vi helt enige om 3 overordnede ting:

Rejse: Vi elsker begge at rejse og opleve nye ting. Heldigvis skal vi sammen til Frankrig og måske Italien til sommer.

Succes indenfor vores dans: Som vi skrev tidligere er vores dansesæson lige begyndt og det er vores første sæson sammen som danse-par. Vi håber, at al træningen, lysten og viljen bærer frugt, så vi opnår gode placeringer og en masse oplevelser sammen.

Møde nye mennesker: Dette punkt var vi slet ikke i tvivl om. Vi elsker begge at møde og lære nye mennesker at kende. Derfor håber vi selvfølgelig, at vi får muligheden for det i 2017. :-)

Kunne du tænke dig at se mere til NicoleTea, så kan du følge deres blog her: nouw.com/nicoletea