Denne uges blogger er Alexandra og Alexander fra bloggen HISnHERS. Kæresteparret med stor passion for fashion, fitness og alt i mellem valgte at starte deres egen blog op hos Nouw og det er vi glade for. Lær dem bedre at kende her.

Hej HisnHers, hvad gør i for at komme ordenligt i gang på en mandag?

Vi elsker begge at sove længe, så vi strækker den normalt helt indtil, at vi bliver nødt til at stå op. Når vi endelig er kommet op fra sengen, laver vi spandevis af kaffe og spiser vores sædvanlige morgenmad, som består af skyr, æble og kanel. Så undervurderet! Nogen gange flotter vi os og sørger for at komme tidligt op for at træne, da det efter vores meningen er den bedste start på ugen og generelt på dagen.

Hvordan vil i beskrive jer selv og jeres blog?

Vores blog afspejler os og vores passion for fashion, fitness og alt i mellem. Vi er ærlige mennesker og kunne aldrig finde på at ligge noget op, som ikke er os. Vores motto ” hellere gal end normal”, kommer også til udtryk, da vi altid prøver at finde en sjov vinkel på de ting vi skriver om. Vi adskiller os meget fra andre bloggere ved, at være et blogger-par og derfor er der topics såsom sex og udfordringerne, der kan være i et forhold som vi ikke er blege for at skrive om. Som mennesker er vi positive, perfektionistiske (dvs. Alexandra er), målrettede og altid klar på en udfordring!

Hvorfor begyndte i at blogge?

Vi havde joket om det i et stykke tid, før vi begyndte at overveje det seriøst. Vi havde nogle fordomme omkring det at være bloggere, det er der generelt mange, der har og især fra vores vennekreds. Alexander nyder at skrive og Alexandra elsker at arbejde med layout, så vi tænkte ”fuck it all” og fik startet vores blog. De første tre uger sagde vi det ikke til andre, i frygt for at blive judged, men som bloggen blev større, blev vores egoer det også og vi er så glade og taknemmelige for hvor vi er nu.

Jeres billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er jeres bedste fototips?

Tusinde tak! Well, det er mere held end forstand. Vi har endnu ikke fået anskaffet os et blogger-kamera, så no hate, hvis billederne ikke er toppen af poppen, men vi gør hvad vi kan. Det værste, ifølge os, er opsatte billeder! Det er kikset og unaturligt, men det er sgu svært at undgå som blogger. Vi prøver så vidt som muligt at tage billederne uden den anden ved det, så det er et øjebliksbillede og fanger stemningen meget bedre, end hvis det er opsat. Et andet tip: Tænk altid over hvad, der er i baggrunden af billedet. Det kan gøre et billede langt mere interessant at kigge på.

Hvad laver i helst om aftenen?

Uh, den er nem! Hvis ikke Alexandra’s søster camper i stuen, elsker vi, efter en lang dag med arbejde og træning, at smide os på sofaen, med vores dejlige dobbeltdyne, Netflix og noget god mad. Alexander flytter officielt ind i lejligheden om et par uger og så bliver aftenerne nok brugt på noget andet. Hvis i forstår sådan en lille en, hehe.

Hvilke andre influencer inspireres i af og hvorfor?

Alexander er total obsessed med træningsguruen Jeff Seid. Faktisk så meget, så da vi var i LA, brugte vi en hel dag på at jagte ham, bare for at Alexander kunne få et lille glimt af ham. Det lykkedes, og jeg tror aldrig jeg har set en, der var mere starstruck end ham. Han er inspirerende pga. hans fysik, hans mindset og hans uendelige viden omkring kost og træning. Alexandra er stor fan af Tammy Hembrow, for den seje fitness babe og businesswoman, hun er. Hun er meget imponeret over folk, der arbejder sig op fra ingenting og ser op til hende, selvom hun faktisk er yngre end hende.

Hvad har i af mål for jeres blog?

Vi brænder virkelig for at arbejde indenfor modebranchen, og ser bloggen som et muligt springbræt, til en dag at starte vores eget brand. Derudover er vores vision at inspirere og motivere, og det er grunden til at vi i det hele taget blogger.

Hvad laver i om 5 år?

Om fem år, har vi vores eget brand indenfor tøjverdenen. Vi bor højst sandsynligt ikke i Danmark, da vi hader kulden og begge går med drømme om at flytte syd på, så snart muligheden byder sig. Det er også muligt, at vi på det givende tidspunkt har volvo, villa og vovse. Vi er meget hunde skrukke for tiden, og går med tanker om snart at anskaffe os en.

Hvad ønsker i jer lige nu?

Lige nu står møbler højest på ønskelisten og selvom det er lidt kedeligt, er det vores højeste prioritet lige nu. Det er faktisk løgn, der er ikke noget vi hellere vil end at drage syd på, til en lækker strand og sippe coctails dagen lang. But what to do! Af materialistiske ting har vi den samme drøm, en G-wagon fra Mercedes. Vi er begge ellevilde med den, men vi må nok konstatere at der går nogle år (læs: 30) før pengene er til det.

Kunne du tænke dig at se mere til HISnHERS så kan du følge dem her: @HISnHERS