Denne uges blogger er dygtige Frederikke Wærens. Hun lever til dagligt af hendes Instagram og så vandt hun sågar årets Instagram 2016 i kategorien Mad. Det forstår vi godt, sikke nogle kreationer. Læs med her og bliv inspireret.

Hej Frederikke, Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

Hej og tak fordi jeg er blevet valgt som ugens blogger. For at komme i gang på en mandag sørger jeg altid for at planlægge, hvad jeg skal have til morgenmad søndag aften, for så ved jeg, at jeg har noget godt at se frem til. Samtidig planlægger jeg ugen – hvilke møder, events osv. skal jeg til, og hvilke dage jeg skal bruge til at style og fotografere, og ikke mindst bage! Mit job med fotostylingsopgaver og med de sociale medier, både mine egne og som social media manager for firmaer, arbejder jeg med alle ugens 7 dage, så det gør ikke den store forskel for mig, om det er mandag eller lørdag.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jag får altid at vide, at jeg er en glad og lattermild person, som elsker at hygge med familie og venner. Det tror jeg også kommer til udtryk på min blog. Bloggen indeholder selvfølgelig mange opskrifter og fotos af mine kager, men også andre indlæg om oplevelser og om mig selv.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Igennem flere år er jeg blevet spurgt, om jeg ville starte en blog, imens jeg udelukkende har arbejdet på Instagram og YouTube. Nu syntes jeg selv, at tiden var kommet til at udvide paletten med en blog. Det er en god måde at nå ud til et bredere publikum ved at skrive opskrifter og vise flere billeder af kager og andre søde sager, end der er mulighed for på Instagram. Jeg tror også, at mine følgere og læsere er interesseret i at lære mig bedre at kende.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Tusind tak! Mit bedste fototip må nok være at forberede motivet til billedet på forhånd. Når jeg tager fotos af mine egne kager og desserter, har jeg i forvejen planlagt, hvilket udtryk og stemning jeg gerne vil have frem. Det understøtter jeg ved valg af porcelæn, bestik, viskestykker, blomster osv. og har ofte også tegnet en skitse. Det vigtigste for selve fotoets kvalitet er lyset og baggrunden.

Hvad laver du helst om aftenen?

Der kan jeg godt lide at søge efter inspiration på f.eks. Pinterest og læse andre blogs og magasiner. Rigtig tit er jeg også så heldig at være inviteret med til forskellige events eller workshops, hvor jeg også får inspiration.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor? Der er mange influencere i Danmark og især udlandet, som inspirerer mig. Flere af de danske influencere møder jeg i forskellig sammenhæng, hvor der er mulighed for at udveklse viden og erfaring inden for branchen.

Hvad har du af mål for din blog?

Mit mål er fortsat at være meget aktiv på min blog med indlæg hver uge. Jeg er meget taknemlig for den store interesse, der har været for min blog lige fra det allerførste indlæg i februar, og er rigtig glad for, at der hele tiden kommer flere læsere til. Det er jo læserne, der gør det sjovt og muligt at have en blog.

Hvad laver du om5 år?

Det er svært at vide,da udviklingen inden for de sociale medier går utrolig hurtigt, men jeg håberpå stadig at arbejde med de sociale medier, fotos, visuel kommunikation ogfortsat at samarbejde med en masse skønne brands og inspirerende personer.

Hvad ønsker du dig lige nu?

En lys lejlighed med plads til fotostudie oget vitrineskab til alle mine smukke rekvisitter.

Kunne du tænke dig at se mere til Frederikke og hendes lækre kreationer, så kan du følge hendes blog her: Nouw.com/frederikkewearens