Denne uges bloggere er pigerne fra Epoch. Tre smukke piger fra København, som nyder at sidde rundt omkring på Caféer i indre København. Desuden nyder de at leve i nuet og tager én dag af gangen. Lær dem bedre at kende her.

Hej Piger, hvordan har i det? Hvordan føles det at have ugens blog?

Vi har det helt vildt godt og er super glade for at være blevet valgt som ugens blog, så tusinde tak!

Hvad kommer vi til at læse mere om på jeres blog?

I kommer helt klart til at læse om hvad vi laver i vores hverdag og en masse outfits! Så kommer i også til at kunne læse en masse guides til caféer og hyggelige steder i København, da vi bruger det meste af vores tid her. Så glæd jer!

Hvad er jeres bedste modetip generelt?

Vigtigt altid at føle sig tilpas i hvad man har på, det kan helt klart ses og mærkes hvis man føler sig tilpas. En masse selvtillid, personlighed og udstråling kan gøre helt vildt meget!

Hvordan spenderer i helst jeres lørdag aften?

Om sommeren kan vi godt lide at gå ud om aftenen på hyggelige caféer og få et par drinks, så der er vi helt sikkert at finde. Amalie har altid krudt i røven, så chancen for at vi sidder hjemme en lørdag aften, er ikke stor.. Så elsker vi selvfølgelig også at være sammen med vores tætte veninder og venner, og en gang imellem bare ligge derhjemme og finde på nogle gode ideer til hvad vi kan blogge om.

Hvilke andre bloggere bliver i inspireret af?

Vi læser faktisk ikke selv så mange blogs (ironisk nok), men finder dog rigtig meget af vores inspiration på instagram og tumblr. Vi kan sidde rigtig længe på instagram, for at finde inspiration til vores næste køb eller steder at tage hen. Og så finder vi også rigtig meget inspiration i hinanden og deler hele tiden nye idéer til outfits, med hinanden.

Del jeres hemmelige talent med os!

Vi besidder egentlig ikke særlig mange talenter, andet end små random, som at amalie er en sindssyg god danser (så fang hende i byen ;) ), Frida kan alle sang inden for r&b og hiphop og Nadia forstår og snakker spansk. Et andet talent kan være at vi er helt vildt morsomme, hvis man spørger os selv. Vi bruger i hvert fald rigtig meget tid på at grine, når vi er sammen.

Hvor ser i jer selv om 10 år?

Vi har ingen idé om hvor vi ser os selv om 10 år. Da vi er så unge, skifter det hele tiden, hvad vores fremtidsplaner er. 10 år er om meget lang tid for os og lige nu er vi ret unge, så det nyder vi bare. Vi tager egentlig bare en dag af gangen. Selvfølgelig vil vi godt være færdige med uddannelsen og have fast bolig, og så vil vi selvfølgelig godt leve af at blogge for jer!

Hvad er opskriften på succes for jer og jeres blog?

Vigtigt at være aktiv og hele tiden kommunikere med følger og læserne. Vi kommunikere ikke kun med dem her, men også en helt del på instagram, og så ALTID lyt til læserne, hvad vil de læse mere af og hvad vil de læse mindre af, det er trods alt dem vi skriver for.

Nævn 3 ting som i ønsker jer lige nu!

Sommer, ferie og en masse flere læsere! Vi kan virkelig ikke vente på at det bliver sommer! det kan kun gå for langsomt

Kunne I tænke jer at se mere til pigerne, så kan i følge deres blog her: nouw.com/epoch