Denne uges blogger er inspirerende Sofie Lassen. Sofie deler ud af sine aller bedste modetips og så drømmer hun om at bosætte sig i New York eller Paris, gerne som personlig stylist. Læs med her og lær Sofie bedre at kende.

Hej Sofie, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?

Heeey! Jeg har det rigtigt godt, og efter at have modtaget en besked som denne, kan man Vel ikke andet end at blive glad! Jeg er virkelig beæret og på samme tid super smigret over at være ”ugens blogger”. Det er rart med noget anderkendelse, at det man går og laver, er godt og går i den rigtige retning. Vild med det!

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?

Meningen med min blog har hele tiden været, at den skulle inspirere andre, og sådan har jeg tænkt mig at det skal fortsætte. Jeg går rigtig meget op i mode, og elsker selv at føle mig inspireret. Så derfor kommer i helt klart til at se flere outfit billeder, ”What to wear” i forskellige sammenhænge og anledninger osv.

Derudover kommer i også til at se nogle indlæg med sundhedstips osv. da træning og kost er en vigtig del af min hverdag.

Hvad er dit bedste modetip generelt?

Jeg har et par stykker som jeg selv følger, og virkelig synes er vigtige!

1) Mit første mode tip, må være at man virkelig skal sørge for at have sin personlighed til at shine og stråle via ens tøjstil. Dvs. at man bare skal være sig selv, og gå i det man har lyst til. Man skal ikke tænke over hvad alle andre tænker, man skal bare gå i det man selv føler sig tilpas i! Vis hvem i er, igennem mode.

2) ALTID gå med dit første instinkt, i forhold til dit outfit! Vi har alle sammen prøvet at have tøjkrise, de morgner hvor man måske har været i 100 forskellige outfits, inden man finder det rigtige. Ofte ender jeg selv bare med, at have det på jeg startede ud med først. Piger, tænk på hvor meget til man får til overs!

3) Mit sidste og tredje modetip må være, at det er cool hvis man tør at kaste sig ud i nye ting.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?

Der er mange ting man kan lave på en lørdag aften, i sær når man er 17 år gammel og elsker fest og farver. Men ind i mellem er det bare det bedste at være hjemme, ligge i sofaen og flade ud foran fjernsynet med sin familie, eller veninder! Dog elsker jeg også at fejre, at det er weekend med en kop kaffe eller et glas vin med et par veninder!

·Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?

Der er SÅÅ mange dygtige bloggere rundt omkring i hele verden! Og jeg har så mange jeg synes er inspirerende. Jeg er typen som kan bruge en hel formiddag eller eftermiddag på at sidde og læse blogs. Og selvfølgelig har jeg mine yndlings! Jeg må nok sige at de blogs som fanger mig mest, er Emilie Sindlev, Freja Wewer og Maria Kragmann. De er alle sammen så dygtige! Derudover er der selvfølgelig også bloggere så som Emilie Lilja, og Marie Jedig som jeg også finder super inspirerende.

·Del dit hemmelige talent med os!

Mit hemmelige talent? Jo altså ved ikke om det er så hemmeligt, men jeg har gået til Gymnastik og Dans i 14 år, dog går jeg ikke til det mere, så vil ikke ligefrem sige at det er et talent længere. Men hvis jeg nu skal vælge et ”Hemmeligt talent” må det vel være at jeg godt kan synge en lille smule.

·Hvor ser du dig selv om 10 år?

Hmmm om ti år? Om ti år, håber jeg da på at jeg går rundt ovre i New Yorks larmende gader, eller sidder i Paris, i dens smukke omgivelser. To byer, som jeg virkelig håber på at bosætte mig i på et tidspunkt! Derudover arbejder jeg sikkert med mode, helst som personlig stylist eller inde på et mode magasin, og helst et af de store hehe. Man har lov til at drømme ikke?

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?

Jeg tror det handler meget om at være sig selv 100 procent i gennem det hele. Det er super vigtigt at ens personlighed skinner igennem på bloggen, og at folk får en forståelse for en. Det er med til at gøre at folk gerne vil læse med! Det er jeg sikker på.

·Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!

Uhhh, der er så mange ting som jeg godt kunne tænke mig lige nu, hele tiden, ja bare generelt. Men hvis jeg nu skal vælge 3 ting jeg godt kunne tænke mig lige nu og her, må det vel være et par new balance. Da det er et par super comfy sneakers, derudover ønsker jeg mig super meget en Felice Dahl halskæde, og mest af alt sommer!

Kunne du tænke dig at se mere til Sofie, så kan du finde hendes blog her: Nouw.com/sofielassen