I denne uge har i æren af at lære Sofie Langer bedre at kende. Hun nyder at dele ud af hendes opskrifter, i form af sunde alternativer til det usunde junkfood. I fremtiden vil hun også begynde at fokusere mere på træning. Ingen tvivl om at disse billeder kan vende enhver til den sunde livsstil.

Hej Sofie, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?

Jeg har det skønt. Det føles godt! Jeg er ny i bloguniverset, så det er bare fedt at blive bekræftet. Især fordi jeg virkelig elsker at blogge om en masse god mad (OG så er det en god undskyldning for, at lave lækker mad dagen lang).

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?

På bloggen kommer der til at være en masse om sundere alternativer til det usunde junkfood. I fremtiden vil jeg også fokusere mere på træning, da det også er noget jeg går meget op i. Og en masse tips og gode råd til, hvordan man holder sig sund og stadig er GLAD!

Hvad er dit bedste mad tip generelt?

Mit bedste madtip er klart, at man skal spise mad man bliver glad af, altså RIGTIG ægte glad. Ikke den slags glad i de 10 min man spiser en cheeseburger for efterfølgende at blive deprimeret – Find alternativer til det usunde. Der er altid en sundere løsning!

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?

Helt klart en hyggelig aften med enten familie, kæreste eller veninder og god mad (og en masse lækre snacks). Det går man aldrig galt i byen med ;-)!

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?

Jeg bliver inspireret af en masse forskellige ”bloggere” på bl.a. Instagram og Youtube. Jeg forsøger for det meste at hente inspiration fra udenlandske bloggere, for at lave andet indhold end det de fleste danske madbloggere laver – som eksempelvis den klassiske broccolibolle man ser over alt i øjeblikket ;-).

Del dit hemmelige talent med os!

Jeg er verdensmester til at finde anledninger til at fejre alt muligt. Det kan både være ift. mad, en biotur eller et lille arrangement. Jeg har især én veninde, hvor jeg aldrig får dårlig samvittighed, hvis vi lige tager et ekstra stykke kage. ”Det er jo kun torsdag (alle ugens andre dage virker også) én gang om ugen” og ”Vi ses ikke så tit, så det må vi godt lige” er to anledninger/undskyldninger der altid virker.

Hvor ser du dig selv om 10 år?

Jeg elsker at blogge og inspirere, og om 10 år er min blog forhåbentlig vokset. Måske har jeg endda fået min egen kogebog! Jeg bor med min kæreste i en dejlig lejlighed med vores børn, har en uddannelse og laver det jeg brænder for!

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?

Opskriften for mig er, at lave noget andre ikke har set før ift. mad. At forsøge at inspirere andre til, hvordan man kan leve en sund livsstil helt uden at det behøver at være en sur byrde.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!

Mit største ønske lige nu er, at min kæreste kommer hjem… Han er på en 4 måneders lang rejse, men nu må han godt snart tage at vende snuden hjemad. Materielt ønsker jeg mig et stort betonspisebord, da jeg snart skal flytte hjemmefra. Det har altid været et af mine største ønsker, når det kommer til lejligheden. Mit sidste ønske er nok et vaffeljern, haha. Jeg ønsker mig et vaffeljern, så jeg kan forsøge mig med en masse sunde og lækre vafler!

Kunne du tænke dig at se mere til Sofie, så kan du følge hendes blog her: nouw.com/sofielanger