Denne uges blogger er smukke Sara Mary, som er en forholdsvis ny blogger hos Nouw. Dog har hun allerede opbygget sig en enormt inspirerende blog med super flotte billeder i høj kvalitet. Vil du lære Sara Mary bedre at kende? Så læs med her!

HejSara, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Hej Nouw læsere & bloggere! - Jeg har det fantastisk! Det er en vild følelse at være blevet ugens blogger hos Nouw efter så kort tid. Jeg er både stolt og meget beæret!

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
Min blog er mest en mode blog, derfor vil der komme til at være meget mere mode på vej! Jeg prøver at køre min blog meget sideløbende med min instagram, så min blog bliver også nogle gange udsat for mere jordnære hverdagsindlæg eller snapshots fra min hverdag. Jeg ønsker, at min blog skal være levende, dynamisk og nærværende så folk får en fornemmelse af hvem det er der sidder bag skærmen samtidig med at de forhåbentligt bliver inspireret og får deres daglige”fashionfix”!

Hvad er dit bedste modetip generelt?
Jeg har to, og de er begge lige gode synes jeg. Først og fremmest: ”Keep it simple”fordi det altid bare ser godt ud og det er simpelt og nemt. Køb en lækker læderjakke, et par vintage levis jeans & et par t-shirts også er du kørende. Alt i dit outfit behøver ikke være bestemt at trends, tag det på du føler dig tilpas i og hold det simpelt, så skal det nok se godt ud!
Mit andet tip er: brug instagram til inspiration! Instagram er en helt fantastisk platform til at få et skud inspiration hvis man er gået i stå eller bare mangler noget ny inspiration til sin garderobe. Mine favorit instagrammere til mode inspiration er: @andisinger, @lornaluxe & @pepamack.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Enten med en aperol spritz i hånden, god musik og en dans på dansegulvet eller på sofaen med en god netflix serie sammen med min kæreste. Jeg elsker begge ting, men er helt sikkert inderst inde mest en ”hjemme-pige”. Jeg elsker at slappe fuldstændig af i weekenden efter en travl arbejdsuge.

Hvilkeandre bloggere bliver du inspireret af?
Jeg er meget inspireret af internationale bloggere. Jeg synes, de danske bloggere er rigtig dygtige, men hvis jeg virkelig skal have et skud inspiration kigger jeg helt sikkert udenfor landegrænsen. Jeg finder næsten alle de blogs jeg følger igennem instagram. Nogle af mine favoritter er: www.thedashingrider.com, www.andicsinger.com, www.tresmonikh.com & jannideler.com.

Del dit hemmeligetalent med os!
Hemmeligt talent? – hmm, hvis jeg deler det her, så er det jo ikke hemmeligt mere… Haha ej. Et hemmeligt talent jeg har er nok, at jeg er ret god til at køre bil. Jeg har altid været meget glad for biler og været lidt en ”drenge-pige” på det punkt. Så da jeg blev 18 var der ikke nogen tvivl om at jeg skulle have mit kørekort med det samme. Jeg har nu haft kørekort i over 6 år og egen bil i 4 år. Jeg har både pendlet frem og tilbage mellem Aarhus og Brande (da jeg arbejder for Bestseller) og mellem Aarhus og Kolding (som studerende). I sommerferien kørte min kæreste og jeg til Cannes i min lille bil og jeg elskede det (selv om det var både varmt og hårdt). Så ja, det er nok mit hemmelige talent.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Om 10 år er jeg næsten 35 år gammel, så der skulle jeg gerne have et hus lidt udenfor enten Århus eller Svendborg sammen med min kæreste og børn, gerne to. Derudover et job i modebranchen enten et jeg selv har skabt for eksempel igennem denne blog (hvilket ville være FANTASTISK) eller ved en spændende virksomhed. Derudover vil jeg gerne have været et år eller to i Sydney. Jeg elsker moden i Australien, den er virkelig inspirerende. Jeg synes, at moden i Australien er skandinavisk minimalisme med et tvist af godt vejr – hvilket gør det både velkendt og ukendt for en skandinavisk pige som mig. Også er vejret & kulturen også meget tiltrækkende!

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Succes for mig og min blog er egentlig bare at der sidder nogle derude og synes at jeg gør et godt stykke arbejde og at de bliver inspireret af det jeg skriver og deler. Når man har en passion som man gerne vil dele med andre håber man jo altid at der er nogle derude der deler samme passion og har lyst til at læse med, smide en kommentar eller et ”synes-godt-om”, det giver blod på tanden og motivation til at blive bedre og bedre! Det er succes for mig.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
Når jeg tænker på materielle ting jeg ønsker mig lige nu så må jeg indrømme, at jeg virkelig ønsker mig ”blogger-tasken” over den alle, nemlig Guccis Dyonysos taske i det klassiske Gucci mønster med sort ruskind. Det er jo drømmen tasken over dem alle for tiden og jeg synes virkelig den er både cool og smuk. Derudover ønsker jeg mig et nyt kamera. Jeg har egentlig et okay godt Sony kamera, men har forelsket mig i Leica kameraernes kvalitet, de er simpelthen så gode, men koster også en hel herregård. Sidst men ikke mindst ønsker jeg mig noget man desværre ikke kan købe for penge, nemlig noget bedre vejr! Jeg bliver simpelthen så trist når det er gråt og vådt hele tiden, ville ønske vi havde nogle flere solskinsdage her i landet. Det er mine 3 største ønsker lige nu.

Besøg Sara Marys blog her: Nouw.com/Saramary