Denne uges blogger er smukke Melissa. Hun arbejder i øjeblikket som model for GHD og tager dig med backstage. Derudover vægter hun ærlighed højt, og mener man kommer langt, ved at være ærlig - vi er enige! Læs med her.

Hej Melissa, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Hej! Jeg har det rigtig godt tak, og så er jeg virkelig beæret over at være ugens blogger! Det føles helt surrealistisk. Jeg havde ikke troet at jeg på så kort tid, kunne nå så langt med min blog. Det er nok en lille drøm, som er gået i opfyldelse!

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
Da jeg lige nu kommer ud på nogle forskellige model jobs bl.a. med GHD, så vil der komme “behind the scenes” indlæg op – også med færdige billeder fra de shoots jeg kommer ud på selvfølgelig! Der vil komme nogle flere personlige indlæg op, som vil give folk lidt et indblik i, hvem jeg er – bl.a. omhandlende noget jeg har kæmpet med i snart 6 år. Jeg arbejder også på at få lavet nogle træningsrelaterede indlæg, hvor jeg på den måde både kan inspirere andre, men også mig selv til at komme i gang!

Hvad er dit bedste modetip generelt?
Bær tøjet med selvtillid. Man kan få ethvert look til at se fedt ud, hvis man udstråler, at man selv synes det er cool. Find dig selv og gør det du føler for. Jeg synes det er mega lækkert når folk skiller sig ud! Lige pt er modeverdenen jo heller ikke til at finde rundt i, der er ikke noget rigtigt eller forkert, mix and match, gå i lige præcis det du synes er fedt og bær det med selvsikkerhed.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Jeg er et rigtig hygge menneske! Som jeg har skrevet på bloggen, så drikker jeg ikke alkohol og går sjældent ud i weekenden, så min lørdag aften bliver helst spenderet med min dejlige kæreste, lidt slik, popcorn og en god film hehe!

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Jeg er helt vildt inspireret af Maria Kragmann’s billeder. Hun er virkelig virkelig dygtig! Mht. indlæg, så vil jeg sige Sandra Willer, da hun både er super god til at skrive, men også har en rigtig flot, enkel og overskuelig opsætning af hendes blog. Hun gør alting meget professionelt og det fanger mig.

Del dit hemmelige talent med os!
Det er faktisk ikke så hemmeligt længere, da alle efterhånden har lært mig lidt bedre at kende haha, men jeg tror at mit talent er at jeg kan spise uendelige mængder af chips, uden at blive træt af det. Jeg kan simpelthen bare ikke få nok og jeg kan nyde op til flere chips poser om dagen. Desværre er min krop ikke så glad for det, men det stopper mig ikke ;-)

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Om 10 år, ser jeg mig selv sammen med min dejlige kæreste i et stort lækkert hus. Forhåbentlig med en lille dejlig pige og formentlig også en lille dreng. Jeg arbejder delvist som fotograf og blogger, hvilket er det jeg allerhelst vil. Man har vel lov at drømme ;-)

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Hemmeligheden er rent faktisk bare at være ærlig og at poste ofte. Igennem hele mit liv har jeg altid være utrolig ærlig, hvilket selvfølgelig også gælder på min blog. Men jeg tror at ærlighed fanger folk og hvis du poster flere gange ugentligt, så vil folk automatisk også lægge mere mærke til dig.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
1. Et nyt kamera! Helt sikkert.

2. En rejse! Jeg kunne virkelig godt bruge en getaway til et lækkert varmt sted, med masser af palmer og lækkert blågrønt vand!

3. At vinde i lotto.. Selvfølgelig. Arg kunne det ikke bare være lækkert?! :)

Vil du se mere til Melissa, så kan du følge hendes blog her: Nouw.com/melissabentsen