Denne uges blogger er dygtige og inspirerende Linda, som driver livsstilsbloggen Mama Brown og mad konceptet Eat Low. Hun er en rigtig fighter og vi er stolte over at have hende her hos Nouw. Læs med og bliv inspireret.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?
Min blog startede jeg allerede i 2008, da jeg åbnede min butik med eget tøjdesign, for dengang var det en “nystartet” gratis platform til reklame - og den greb jeg - med redskaber som det gamle “Stylegallery” hos Costume [som jeg savner umenneskeligt!] kom jeg hurtigt frem. Det var sådan det hele startede, faktisk. Det var ikke meningen, at bloggen skulle bide sig fast. Men det gjorde den. Bloggen har fulgt mig i alle mine eventyr. Også da jeg lukkede min forretning, med eget tøj, tog en uddannelse som grafiker, kom i job, freelancede som grafiker/fotograf/stylist, som jeg altid har haft i fingerspidserne. Det hele - og min blog har været med mig, som min faste holdeplads, i livet. Det afspejler den; mine indlæg er ekstremt personlige, og jeg får ofte at vide, at jeg er meget åben, ærlig og giver utroligt meget ud af mig selv - og sådan er jeg som person. Jeg blev syg i foråret, sidste år, og det har jeg også delt, åbenhjertigt, til trods for et knust hjerte oveni. Denne åbenhed, vil man også opleve, når man møder mig i det virkelige liv. Jeg er ikke bloggeren, der gemmer sig arrogant i et hjørne, og ikke gider hilse, når vi er til events; jeg går ind i folk med stort smil og træsko på! Jeg elsker mennesker og networking! Min blog har udviklet sig med mig, og min nuværende madbutik, og omhandler nu både mode, små getaways, livsstil, sund mad og opskrifter, som jeg har været passioneret omkring i 9 år nu [lige så længe som bloggens levetid] pga en mave/tarm sygdom.

Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg begyndte at blogge, for at vise mine designs frem, da jeg åbnede min egen tøjbutik i 2008. Det var stort, da de første kommentarer trillede ind. Jeg husker, at jeg tænkte: “Wow, der er virkelig nogen, som læser med!”.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?
Jeg har ikke et dyrt kamera - mit er et gammelt svend - men mit første i 2008, og jeg elsker det. Det hele ligger i din redigering. Jeg ser mange bloggere, som har et virkelig fedt udstyr og tager super flotte billeder, men redigeringen smadrer bare ethvert godt billede, hvis ikke du har flair. Sørg for at have din egen, gennemgående stil i billeder - fx. i tonearbejde mm. Det er vigtigt - det er din signatur!

Hvad laver du helst om aftenen?
Jeg har en ekstremt travl hverdag. Mange tror, at det er løgn, men jeg står tidligt op for at ordne administrative ting, i min nuværende forretning med sund mad, hvor der er rigtig meget at se til. Så møder jeg ind i min butik og lukker den kl. 20, hvorefter jeg skal gøre rent, stemme kasse af, mm. Så er klokken 20.30. Der ynder jeg mest at træne, hjem til et bad og så i seng; det er den perfekte hverdagsrutine, for mig, lige nu. Jeg blogger mest i weekenderne, af samme grund, da der er mest tid til fordybelse, men jeg har også éen aften om ugen, hvor jeg går klokken 17 - og hygger mig med bloggen, madlavning og veninder.


Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?
Jeg holder meget af ægte mennesker; især dem, der har en god portion humor. Jeg holder utroligt meget af at følge Rockpaperdresses; hun er ægte, og er et legebarn af en fjollerøv, lige som jeg selv; derudover elsker jeg hendes quirky stil. Ægthed inspirerer mig.

Hvad har du af mål for din blog?
Jeg er allerede nået virkelig langt, for en blog på hobby-basis, og jeg har haft rigtig mange, gode stunder, events, blogger PR-tour til Marokko, samarbejder, holdt foredrag mm., jeg kan virkelig ikke klage, og jeg nyder hvert sekund. Jeg håber blot, at det bliver ved, til trods for at jeg går ind i mit 9. blog-år og 34. fødselsår.

Hvad laver du om 5 år?
Jeg blogger stadig! Det er det eneste, jeg ved! Hvad der sker omkring éen, aner man aldrig. Jeg lærte - hardcore - sidste forår at livet kan vise sig fra sin grimmeste side på et splitsekund, så jeg lever lige hér - i nuet - og det er på tide, for det har jeg aldrig været i stand til før. Du kan ikke planlægge dig ud af livet, heldigvis.

Hvad ønsker du dig lige nu?
Jeg ønsker mig en rejse, der varer længere end en weekend. Jeg har ikke haft ferie siden 2008. Kun korte getaways. Det ønsker jeg at lave om på; vi lever kun éen gang, og mit liv er blevet for kort til kun at arbejde - og ikke at rejse!

Kunne du tænke dig at se mere til Linda, så kan du følges hendes blog her: Nouw.com/mamabrown