Denne uges blogger Laura Michelsen. Laura drømmer om at leve fuldtid som skuespiller og af hendes blog. Derudover deler hun også personlige indlæg på bloggen om hvordan det er at leve med en psykisk lidelse. Læs med her og bliv inspireret.

Hej Laura, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?

Jeg har det klart bedre, end jeg har haft det det seneste år. Jeg er stadigvæk svækket efter min seneste indlæggelse på Psykiatrisk Center Amager, men det går langsomt fremad. Jeg nyder pt. at kunne arbejde på bloggen fuldtid, og arbejder hele tiden på nye projekter til den. Det er fantastisk at være ugens blogger - Jeg er dybt taknemmelig! Også taknemmelig for at folk vil følge med.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?

Som I måske har mærket, er min blog blevet mere professionel, men stadigvæk meget personlig. Den vil som nu indeholde fashion og beauty, teater og ikke mindst lidt om psykisk sygdom. Det er for mig vigtigt at bryde det tabu, som er omkring psykisk sygdom. Jeg vil vise folk, at selvom man har en psykisk lidelse kan man godt have et godt liv.

Hvad er dit bedste modetip generelt?

Sort er skønt, men tag nogle vilde chancer en gang i mellem. Det er sådan du skiller dig ud, og det er fantastisk at se nogle vilde farver eller vilde mønstre.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?

En god lørdag aften spenderes med et godt glas hvidvin eller rosévin og bare afslapning og hygge.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?

Jeg følger meget med hos Isabella Thordsen, Copenhagenstories og Tina Maria. Derudover følger jeg min kære ven Bysimonfischer, som også har været ugens blogger.

Hvor ser du dig selv om 10 år?

Om 10 år ser jeg mig selv arbejde fuldtid som skuespiller. Jeg elsker at stå foran kameraet eller på scenekanten. Det er her, jeg kan være mig! Derudover håber jeg, at kunne leve af at være blogger. Jeg nyder at skrive indlæg til bloggen, og læse folks reaktioner.

Del dit hemmelige talent med os!

Min passion for scenekunsten, som har givet mig mange store muligheder. Jeg brænder så ubeskrivelig meget for scenekunsten, og det vil jeg altid gøre.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?

For mig er succes at lave det man er passioneret omkring. For mig er det skuespillet og bloggen. Med hensyn til bloggen bestræber jeg mig på at skrive indlæg, jeg selv ville læse.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!

Lige nu ønsker jeg mig min yndlingsparfume Chloé Eau de Parfume. Derudover har jeg altid ønsket mig en Chanel taske og ikke mindst et godt optik til mit Olympus PEN kamera, så jeg kan tage nogle lækre billeder til bloggen.

Kunne du tænke dig at se mere til Laura, så kan du følge hendes blog her: Nouw.com/laurannamichelsen