Denne uges blogger er smukke og stilfulde Karoline Dall. Hun har tidligere arbejdet som modeassistent hos Costume og arbejder nu som Freelance stylist og modeskribent. Hun deler ud af sine bedste foto tips og fortæller samtidig hvor hun ser sig selv om 5 år. Læs med her og lær Karoline bedre at kende.

Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

Jeg er kæmpe a-menneske, så det er faktisk aldrig noget problem. Jeg kan egentlig godt lidt at komme i gang mandag morgen, man er ligesom helt ladt op efter en weekend, så jeg står tidligt op og møder kl. 8 - som den eneste på mit arbejde, haha. Til gengæld er jeg så helt færdig om aftenen, og elsker at ligge i sengen ved 21-22 tiden til en film. Mandag er som regel også den dag, hvor jeg altid tænker “nu skal jeg for alvor i gang med træningen og spise sundt” - især efter en weekend med lidt for meget vin og lidt for god mad. Den tanke holder ca. i et par timer, indtil jeg bliver fristet af noget lækkert.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg har altid interesseret mig for mode, og i dag er det min levevej. Efter min bachelor startede jeg som modeassistent hos Costume for halvandet år siden, derefter tog det bare fart, og i dag arbejder jeg som Fashion Editor hos Hvisk. Derfor er det også meget naturligt for mig at skrive om mode, som min blog primært handler om. Der er masser af personlig stil og dagens outfits, men samtidig skriver jeg også om livet i modebranden herunder modeuger, pressedage, events og sæsonens tendenser. Som person er jeg udadvendt, sjov (hvis man må kalde sig selv det) ogmeget lige til, hvilket jeg håber afspejler sig i min blog. Mode skal ikke være så højtidligt, og det er okay at få lidt humor med ind over.

Hvorfor begyndte du at blogge?

På min Instagram uploader jeg dagligt dagens outfit, og jeg kan mærke, at folk begynder at interessere sig mere og mere for det, da min stil er meget farverig og eksperimenterende. På Instagram kan du ikke rigtig få lov til at beskrive så meget, hvor en blog er den perfekte pendant. Her kan jeg uddybe ting lidt mere, forklare og give gode råd til, hvordan man kan style og sammensætte outfits.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Tusind tak! Jeg har egentlig ikke så mange fototips. Mine billeder bliver taget med min telefon, der er en iphone 6s. Jeg synes altid, at kvaliteten er bedst, hvis du tager din billeder i skyggen - også selvom der er sol. Og naturligt dagslys er selvfølgelig det bedste! Det kan nogle gange blive et problem om vinteren, men her om sommeren er det bare med at udnytte det!

Hvad laver du helst om aftenen?

Efter arbejde og træning elsker jeg bare at komme hjem og hygge med min kæreste i vores lejlighed. Når man har været på en hel dag, synes jeg det er rart at komme hjem og lave ingenting - sammen. Vi har kun boet sammen i fire måneder, så det er stadig ret nyt, men jeg nyder det fuldt ud. Selvfølgelig hygger jeg også med mine veninder nogle aftener, og derudover er der ofte et event eller to hver uge, som altid er hyggeligt at kigge forbi til!

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Jeg synes, at Emili Sindlev er super god til at sammensætte det fedeste outfits fuld af farver og mønstre. Hende inspireres jeg meget af. Derudover synes jeg at norske Darja Barannik har en virkelig fed stil. Hun er mere dæmpet og cool, men bruger stadig mange farver, og der er altid et skævt tvist, der gør hendes look interessant.

Hvad har du af mål for din blog?

Mit mål er helt klart, at jeg en dag kan leve af det. Jeg kan mærke på mig selv, at jeg virkelig brænder for det, når jeg får lov til at lave forskellige ting i forbindelse med bloggen - samarbejder, stylings, events osv. Jeg føler, at jeg udvikler mig og lærer noget nyt hver gang. Det er for min skyld, at jeg gør det her - og det mener jeg er utrolig vigtigt, når du vælger din levevej.

Hvad laver du om 5 år?

Den var sværere. Rent karrieremæssigt håber jeg selvfølgelig at bloggen er blevet til min levevej. Samtidig vil jeg utrolig gerne lave en masse freelance arbejde i den forbindelse indenfor mode. Et drømmescenarie ville også være at blive den nye modeekspert i Go’ Morgen Danmark. Jeg sidder klæbet til skærmen, hver gang de snakker om mode, og jeg kunne sagtens se mig selv i den rolle.

Hvad ønsker du dig lige nu?

Det er gået op for mig, hvor lidt jeg går i stiletter, og hvor pænt det egentlig er. Så jeg skal have mig et par nye stiletter, der både er pæne, passer til det meste og som jeg rent faktisk kan holde ud at have på. Det er nemlig tit problemet. Derudover kunne jeg godt tænke mig en ny Missoni bikini. De sidste to år har jeg købt en - de er simpelthen så pæne, men lige i overkanten rent prismæssigt, selvom det er det hele værd. Måske jeg kan finde en på tilbud? Det håber jeg!

Kunne du tænke dig at se mere til Karoline så kan du følge hendes blog her: @karolinedall