Ugens blogger - Jennifer Geertsen

Denne uges blogger er Jennifer Geertsen, som driver en livsstil og fashion blog. På bloggen deler hun alt fra outfitbilleder, nyt til hjemme og sine tanker. En rigtig fin og inspirerende blog - hæng med og lær Jennifer bedre at kende her!

Hej Jennifer, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Hej Nouw. Jeg har det fantastisk, nyder påsken til fulde og glæder mig over, at vejret endelig begynder at vise sig fra sin gode side. Jeg er beæret over at blive valgt til ugens blog og så glad for I gider at læse med.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
Det må tiden vise, forhåbentlig flere outfitbilleder. Deter sjovt nok som om det er lidt sjovere at skyde outfit billeder i solskin!

Hvad er dit bedste modetips generelt?
Less is more, det må være det!

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Uden tvivl så elsker jeg at være iført mit nattøj, placeret under dynen, foran tv’et i selskab med min kæreste og en god film. Også er jeg en sucker for tv serier. Derudover nyder jeg også at være ”dressed up” og tilbringe min aften i selskab med mine veninder.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Jeg har fulgt med i blogs i mange år efterhånden og jeg er uden tvivl super inspireret af Trine Kjær, som i sin tid sammen med en bunke svenske bloggere, som blandt andet Angelica Blick og Kenza, gav mig lysten til at starte min egen op.

Del dit hemmelige talent med os!
Jeg er virkelig en talentløs 21 årig pige. Jeg villevirkelig ønske, at jeg kunne et eller andet sejt jeg kunne dele med Jer. Hmm, jeg ved det. Jeg er nok den eneste i verden der formår at kunne slå kaktusser ihjel. Min kæreste og jeg købte for kort tid siden en ret stor kaktus til en større sum penge og pludselig knækkede den midt over. Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre at slå en kaktus ihjel? Så det må være mit talent.

Hvor ser du dig selvom 10 år?
Om 10 år har jeg forhåbentlig afsluttet min uddannelse på Teko. Jeg håber, at jeg har startet min egen familie og at alle har det godt. Og så har bloggen forhåbentlig fået stor succes!

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Vær’ dig selv, uden tvivl. Tro på, at du kan opnå det du ønsker, så skal andre nok også tro på det.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
Uden tvivl en Chanel Boy taske, en rejse og en bil. Okay det var 3 meget materialistiske ting, but I wouldn’t mind. Vigtigst af alt, fred i verden- for pokker, hvor skal mennesker stoppe med at hade.

Besøg Jennifer Geertsens blog her: Nouw.com/jennifergeertsen