Denne uges blogger er Amanda Bugge, der lige har fået nyt job som PR Koordinator! Hendes blog omhandler en god kombination af fashion og beauty med fine outfitbilleder, anbefalinger mm. Læs med her og hør bl.a. hvad Amandas bedste modetip er!

Hej Amanda, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Hej, jeg har det godt. Jeg er netop startet nyt job, som PR Koordinator i det dejligste selskab. Det betyder en ny, spændende og vanvittig lærerig hverdag, samt mere fritid. Desuden er det også et ret så spændende og nervepirrende periode, for mig, lige nu. At AMANDABUGGE.COM så også lige er blevet ugens blot, er jo mere end fantastisk! Tak!

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
Bare mere af det hele, tænker jeg. Jeg synes, at jeg har fanget en godkombination af fashion og beauty, som er det jeg primært arbejder med. Samt en god kombination af ønsker, anbefalinger, outfits osv. Desuden også en godkombination af mine egne billeder og collager. Er der noget bestemt I godt kunnetænke jer at se mere af, eller har i nogle nye ideer? Så fortæl mig det endelig.Skriv det som en kommentar inde på min blog.

Hvad er dit bedste modetip generelt?
At føle sig godt tilpas i, hvad man har på! Så bliver dagen/aftenenlangt bedre og du bliver kun endnu smukkere, når du føler dig selvsikker. Jeghar  det langt bedre, når jeg føler mig godt tilpas i det jeg har på, om det eren løs silhuet, kjole eller bare et look der spiller for mig den dag.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Jeg er bedst til stille og rolige aftner. Jeg kan bedst lide minelørdag aftner med et par veninder og et lille glas vin, en enkelt veninde ogbland-selv-slik eller opladning helt alene. Desuden er jeg også hjemme atbesøge min familie en gang i mellem og det er altid i weekenden, så en lørdagmed min mor og min hund er også altid en vinder.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Jeg ved ikke om jeg bliver inspireret af personer sådan direkte.Det er nok mere sporadisk, da jeg synes, der er så mange, der ser så godt ogstilet ud, men hvor det bare ikke ville fungere til mig. Jeg kender efterhåndenmig selv så godt og ved hvad jeg føler mig tilpas i osv. Når det så er sagt såelsker jeg at følge med hos andre og jeg har da nogle jeg slet ikke kan lade værmed at følge med hos. Jeg synes, Josefine Haning’s instagram (@josefinehj), erså cool, men hvem synes ikke det? Sofia Roe synes jeg også er super fin (@sophiaroe).Maria Kragmann er også spændende at følge med hos (@mariakragmann). Og så skal Cathrine Urhammer, da også lige nævnes (@cathrine_marie).

Del dit hemmelige talent med os!
Jeg har lige fundet ud af, at jeg egentligt godt kan tegne. Så detskal jeg i hvert fald have øvet mig noget mere på. Det var i hvert fald ensmule hemmeligt for mig selv!


Hvor ser du dig selv om 10 år?
Om 10 år håber jeg meget på, at jeg har skabt mig en lille familie,med en skøn kæreste, nogle søde børn, en hund og en lille have. Desuden vil jegom 10 år også rigtig gerne arbejde som designer, samt have skabt mit eget brandog være succesfuld med det.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Opskriften på succes for mig er at jeg er glad og stolt at det jeglaver og opnår. Succes for min blog er at jeg jævnligt får lavet nogle godeindlæg og der er en masse læsere der læser med, samt interagere med mig.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!

  • Jeg drømmer om den nye støvlemodel fra Toga, jegviste på min blog i onsdags, uf den er flot altså.
  • Jeg mangler virkelig 4 (flotte) spisebordsstole!
  • Den tredje ting må være en hverdagstaske, somkan have plads til både computer, notesbog og dvs. andre småting jeg altid harmed mig på farten, nu hvor jeg har fået nyt job. Jeg har luret mig lidt varm påen Proenza Schouler, men jeg ved slet ikke helt endnu. Kender i til nogleflotte og praktiske nogle?

Besøg Amandas blog her: Nouw.com/amandabugge