Denne uges blogger er Amalie Hansen. Amalie lever som model og rejser verden rundt med sit spændende job. Hun har altid interesseret sig for menneskelige behov og drømmer i fremtiden om et job inden for HR. Kunne du tænke dig, at lære Amalie bedre at kende, så læs med lige her.

Hej Amalie, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Hej! Jeg har det SÅ godt, tak! Jamen det føles overdrevet fedt! Det er da et privilige uden lige at mit lille univers får en rating i den dur, så det sætter jeg utrolig stor pris på!


Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
Gennem mit job som model har jeg rejst meget og rejser meget. Den næste 2,5 måneds tid er jeg i Australien, og jeg må sige jeg er i mit es! Der er ubeskrivelig smukt hvor end jeg går her, og det et sundhedsmekka uden lige, så bloggen vil helt klart være præget af en masse billeder af smuk og inspirerende natur, sund og lækker mad & yoga- og strandposes (hahah)!
Udover det bestræber jeg mig på at lave guides til de forskellige steder jeg besøger. Og da jeg af natur er en usædvanlig nysgerrig pige, har jeg tendens til at sætte spørgsmålstegn ved stort set alt! Så i vil også blive involveret i et hav af tankestrømme om alt hvad livet byder mig.


Hvad er dit bedste modetip generelt?
Det må være, at uanset hvad tendensen og “trenden” nu engang dikterer at man skal iføre sig at the moment, er dét man i sidste ende skal gå op i, at man selv føler sig tilpas. Det viser sig lynhurtigt, hvis man ikke føler sig lækker i det, man har iført sig!

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Jeg elsker at tilbringe tid med mine veninder. Det er det bedste jeg ved. Og at sidde og vende verdenssituationen med dem over en (eller 4) flaske(r) rødvin, det topper! Udover det elsker jeg også at tage på club og danse r*ven ud af bukserne. Men en saturday well spend, er bestemt også at sidde hjemme hos mine forældre og nyde en eller anden form for “raw-dessert” min mor og jeg har forsøgt os med hahah + en god film selvfølgelig.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Jeg bliver meget inspireret af svenske Kenza Zouiten og Angelica Blick. Jeg har fulgt deres blogge i 4 år nu. Og udover at de selvfølgelig er overdrevet lækre at se på, virker de begge enormt down to earth og så er de meget autentiske i deres blogging, hvilket gør man får en fornemmelse af hvem de er og det elsker jeg. Af danske favoritter har jeg Maria Kragmann og Marie Jedig. Marias stil er bare lige mig - så elegant og sofistikeret. Og Marie skriver i et fantastisk velformuleret sprog og så virker hun som et vidunderligt livsglad og intelligent menneske.


Del dit hemmelige talent med os!
Oh my… mit HEMMELIGE talent - which one ;) Udover at jeg snildt kan tyre et halvt kilo gulerødder og dertil svarende hummus ned på 0,5, er jeg en menneskekender og har flair for at læse de fleste mennesker meget hurtigt - hvilket både har sine fordele og ulemper.


Hvor ser du dig selv om 10 år?
Om 10 år er jeg enten projektleder eller HR-chef. Mennesker, vores behov og hvordan vi tænker har altid vækket stor interesse hos mig. Og da en af mine andre store passioner er, at gøre hvad jeg kan for, at man som menneske har det godt i sine omgivelser og med sig selv, vil jeg enormt gerne arbejde med HR.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Det vigtigeste for mig er, at give mine læsere et autentisk billede af, hvem jeg er som person. Jeg ser ingen nytte i at kreere et falsk image, da der ikke er noget værre i denne verden end folk, der giver sig ud for at være noget de ikke er. Så det må helt bestemt være, at være mig selv og give mine læsere et indblik i mit liv gennem smukke, inspirerende og motiverende indlæg.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
Det sjovt, for så sent som i går sad og jeg lavede en liste over min største ønsker og drømme lige nu. Da jeg på det mentale plan pt er et stort glædesfyrværkeri og føler jeg har opnået de fleste af de drømme, der gør / og har gjort sig gældende for mig lige nu, får i 3 af mine mere materielle ønsker ;) Udover at jeg brændende ønsker mig et stipendium, så jeg kan tage min bachelor her i Sydney, crusher jeg ekstremt på Alexander Wang’s “Gabriella Bootie”. Og så ligger et bedre kamera altså også højt på listen, for pt har jeg kun min Iphone og dens kvali rækker altså bare ikke særlig langt hahah!

​Vil du se mere til Amalie, så kan du finde hendes blog her: nouw.com/amaliesrh

Forfatter