Ugens blogger - Amalia Lauritsen

Denne uges blogger er Amalia Lauritsen. Hun har en stor passion og interesse for mode og design. På bloggen vil vi komme til at læse om hendes tanker, skønhedstips samt inspiration indenfor modeverdenen.

Hej Amalia, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Det føles helt fantastisk, og jeg er meget forundret over det, da jeg ikke havde set det komme. Jeg har altid fulgt med i de forskellige ugens blogs og er derfor meget taknemmelig for, at det nu er mig, som skal stå der, samtidig er det rigtig dejligt at få noget anerkendelse for sit arbejde!

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
I fremtiden vil i komme til at opleve flere personlige indlæg, da det er dem jeg foretrækker at skrive. Jeg vil også arbejde på flere outfitbilleder.

Hvad er dit bedste modetip generelt?
Mit bedste modetip er, at man klæder sig for sig selv og ikke for andre. Lad være med at følge moden slavisk, og klæd dig i stedet i det som passer til dig, og som du føler dig godt tilpas i. Eventuelt sørg for at få nogle lækre farver og mønstre ind i garderoben, så det ikke bliver alt for kedeligt og ens.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Det er meget forskelligt, hvordan jeg tilbringer min lørdag aften. Oftest er det med mine tætte veninder eller min kæreste. En stille og rolig tur ud at spise eller at være hjemme med en film, er helt fint for mig, andre gange bliver aftenen også fejret med en drink.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Jeg læser rigtig mange forskellige blogs, og jeg får derfor inspiration gennem meget forskelligt. Men jeg beundrer særdeles
@FrejaWewer og Maria Kragmann’s skrivemåde, og så har de begge nogle rigtig pæne outfitbilleder, som jeg er meget fascineret af.

Del dit hemmelige talent med os!
Jeg må indrømme, at jeg længe har tænkt over dette spørgsmål, men det må nok være min kreativitet inden for design af tøj.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Som 27-årig har jeg forhåbentlig en dejlig familie og er bosat i enten København eller udlandet. Jeg håber på at have en uddannelse inden for modeverden eller inden for unge og kriminalitet. Udover det håber jeg på at have stor succes med min blog!

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Opskriften er at kunne inspirere mine læsere og at være personlig. At kunne sprede noget positivt og komme med mine egne holdninger.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
Uhh, der er mange forskellige ting. Men lige pt ønsker jeg mig allermest at vejret i Danmark ville blive en anelse bedre, at min blog får mere succes og et par Valentino stiletter.

Besøg Amalias blog her: Nouw.com/amalialauritsen