Vill du veta vad som är inne klädmässigt i vår? Då borde du klicka dig in här!

Ljusa färger
Som varje vår vill man klä sig i ljusa och fina färger, självklart även denna vår. Färgen som är inne denna säsong är rosa! Dock så behöver man inte slänga på sig en helrosa outfit bara för att, utan jag tycker att man alltid ska utgå från sin egen stil och göra det på sitt eget sätt. Jag gillar de lätta accessoarerna som man kan styla som man vill utan att det blir alldeles för mycket.

Bara axlar
Singoallatoppar är verkligen något som man ska fylla garderoben med inför denna vår. Man kan även ta sina gamla blusar/toppar och låta dem sitta längre ned så att axlarna syns. Trixa och fixa med gamla plagg i garderoben om det är så att man inte vill köpa nytt inför varje säsong. Styla det tillsammans till en snygg kjol, kostymbyxor eller ett par jeans.

Utsvängda jeans
Bootcut jeans är återigen tillbaka och är här för att stanna! Det finns en sak som man ska tänka på när man köper utsvänga jeans, och det är att de inte ska vara för korta. Ta hellre de lite längre som man till och med kanske trampar på. En annan sak som man bör tänka på är att inte överdriva det utsvängda. Det finns lagom och sen finns det mycket. Prova dig igenom, känn efter vad som passar din kropp bäst och vad du själv trivs i.

Spets
Klänningar, toppar, kjolar och underkläder i spets är helrätt denna säsong! Det kan vara en blandning av bohemiskt, romantiskt och gulligt. Toppar och blusar i spets är något som jag tycker att man nästan alltid kan dra på sig. Det ger ett mjukt och fint intryck. Självklart kan man styla det mjuka med något som sticker ut lite mer, som till exempel ett par läderbyxor. Man kan även köra på den mjuka stilen och då istället ha ett par blåa jeans till som ger ett helt annat intryck.

Blanda material
Mocka, siden, läder, denim, lurex med mera är här för att stanna denna vår. Nu är 90-talet är tillbaka denna vår så passa på att blanda olika material! Försök att inte använda samma material från topp till tå, utan våga gå loss och kör på lite olika plagg. Jag skulle till exempel kunna klä mig i ett par tighta läderbyxor tillsammans med en kashmirtröja eller kanske en lösare jeansskjorta. Våga sticka ut denna vår helt enkelt och kör verkligen all in på det som du själv tycker ser bra ut.