Denne uge tipser vi om, hvordan du vælger hvilket billede som skal vises når din blog bliver linket til sociale medier samt i nyhedsfeedet på Nouw. Du kan enten vælge et billede fra indlægget eller et helt andet billede - vi forklarer hvordan her!

Vidste du, at der findes en funktion som hedder "udvalgt billede" når du skriver et indlæg her på Nouw? Her kan du selv vælge, hvilket billede som vises når indlægget linkes til dine sociale medier. Det er derudover det såkaldte udvalgte billede, som kommer op i blandt nye indlæg og i nyhedsfeedet hos dem som følger dig her på Nouw.

Det billede som er markeret med en gul pil længst nede, hvor du skriver indlæg er det billede som er udvalgt. Ved at klikke kan du let bytte til et andet billede, som skal vises i stedet. Tænk på at kun billeder som er 600 pixels brede og over bliver synet.

Du kan derudover også vælge at loade et andet billede op, hvor der står "Choose file". Det billede bliver det udvalgte billede, men bliver ikke synligt i blogindlægget.

Writer
Editorial staff