Nattstads modetyckare Beata Klein har inspekterat utelivets modekoll och valt ut sina tio stilfavoriter.

Rock-chic är aldrig fel. Speciellt inte när man dessutom har rött hår och en sotig sminkning. Coolt helt enkelt!

Lite längre kjolar är ett så himla fint komplement till alla långklänningar och korta shorts. Denna variant som är kortare fram än bak har blivit riktigt populär och matchas kanon med korsett!

Preppy är givet på sommaren. Blått, beige och vitt är en del av grundstommen och det behöver man knappast förklara varför. Så himla fräscht och snyggt!

Transparenta vida byxor, en svart enkel topp och en kuvertväska i ren metallic. Så skapar man en look som andas fingertoppskänsla för trenderna sommaren 2012.

På killfronten finns det en del säkra kort som alltid blir schyssta. Det kan vara värt att påminnas över vilka dessa är! T-shirt med hoodtröja och jeansjacka känns som en typisk sådan kombo!

När sommaren är som bortblåst och det är lika kallt som det var på julafton då tycker jag att pälsen passar bra som accessoar återigen. Gillar resten av looken med den enkla klänningen i svart samt den plommonfärgade väskan.

Svarta skinnjackor i all ära, de är snygga men liiite tråkiga. Mycket mer iögonfallande bir det då med en brun variant. Matchningen med vitt känns solklar. Tummen upp från mig!

Om det är något som tagit det stora klivet in i modevärlden så är det den slitna jeanskjolen. Viktigt är att göra som denna tjej, nämligen att satsa på enkla och rena tillbehör. Annars kan det lätt bli lite för oclassy!

Neon + kornblått + svart + hint av rosa= två finfina looks som känns somriga och trendiga.

Ännu mer jeans och vitt men det funkar ju så bra ihop!  Korsetten under skjortan ger en kul detalj med lite mer heting känsla!