Nattstads modetyckare Beata Klein har inspekterat utelivets modekoll och valt ut sina tio stilfavoriter.

Slitna jeans tillhör sommarens favoriter. Så enkelt att matcha och resultatet blir alltid najs. En virkade topp till känns som en given kombo, sött blandat med salt är gott!

Denna outfiten vill jag verkligen kopiera rakt av! Så himla najs med vitt, puderrosa med ett mörkare bälte till. Bättre än så kan det ju inte bli!

Mmm blått, blått, blått med vitt, vitt, vitt. Allltid fräscht!

Ännu mer puderrosa men inte mig emot! Så sött och rätt och passar perfekt med lite rödare ton på läppstiftet. Modellen på klänningen är riktigt fin och passar bra till vita jeans. 

Mmm vad kan vara snyggare än orange när den första sommarbrännan börjar sätta sig? Inte mycket tror jag! Skjortan är verkligen i en superfin färg och ljusa slitna jeans, som vi redan konsaterat, står högt på listan. 

Varje sommar drabbas modevärlden av etnohysteri och varje år är det lika snyggt. MEN det är inte varje år som butikerna anammar det. I år är dock handeln med på noterna och tur är väl det för det är ju så himla snyggt!

Finaste sommarklänningen eller vad säger ni?! Sidenglansig med lagom längd, ärmar och ett riktigt vackert halsparti. Så vacker så att man smälter!

Fjärilar, det är drömmen. Med vit kavaj och färgstark väska till blir det rena himmelriket!

Mycket vitt i veckans topplista men det är svårt att låta bli! Fast i denna bild är det snarare den vinröda toppen som jag vill lägga fokus på. Härlig färg och enkelt snitt ger tummen upp från mig!

Två riktigt riktigt schyssta outfits. Slitna jeansshorts, paljetter och rött på ena tjejen medans den andra kör på leopard, orange och sliver. Najs så att skriker om det!