Nattstads modetyckare Beata Klein har inspekterat utelivets modekoll och valt ut sina tio stilfavoriter.

Kavaj, t-shirt och svarta jeans är en kombination som aldrig kan gå fel! Jeansen ger en cool känsla, t-shirten avslappnad vibe och kavajen piffighet. Så skall det vara bannemig!

Åh ge mig mer, mer, mer! Jag blir tokig av vårglädje! Rosa och rött med blommigt och blått det gör sig så bra nu i maj. Pretty!

'

Grrr.....pantrar och kedjor var det här! Looken toppas med ett par vita jeans och en kuvertväska vilket ger en sval brytning till de riviga elementen!

Miiiintgrön mums! Så härlig är denna klara färg och spetstoppen är verkligen riktigt söt, volangkanten gör sitt. Att matcha med enklaste svart fungerar kanon. 

Riktigt glas tjej, och inte undra på det när man är så schysst klädd. Batik är verkligen stort i år och en lila tunika i detta mönster kändes helt rätt. Bra att satsa på en stramare styling med glansiga byxor och svart kuvertväska. Gör att det blir trendigt och inte hippie!

Den här klänningen är det inte vem som helst som kan bära upp! Här blir det dock fullpott och den midnattsblå drömmen kommer till sin rätt.

Färgbingo med dubbeljackpott! Mintgrön, som jag redan nämnt innan, känns super fräscht och även ljus aprikos är en av vårens favoriter. Matcha med vitt och svart, det blir oftast bäst så!

Mmm denna kavaj var så snygg. Lite präktig och stram men samtidigt lite militärkänsla. Enkelt kombinerat med svart men med en rosa väska som accent. Det blir så bra så!

Klart det är najs att vara cool när man går ut men det finns inget finare än när man är riktigt kvinnlig. Cute klänning i härligt ljusros/beiga färg och liten väska till blir feminin!

Och så sist, men inte minst, en look som både känns söt och trashig (i den bra bemärkelsen). Slitna jeans är alltid ett bra trick om man för övrigt klätt sig väldigt ordentligt, ger en slappare mer partyaktig känsla.