Nattstads modetyckare Beata Klein har inspekterat utelivets modekoll och valt ut sina tio stilfavoriter.

Femtiotalet är tillbaka med stormsteg så allt med inspiration från detta årtioende känns riktigt najs. Här är det verkligen en blandning mellan håkan hellström och chic hemmafru, fint!

Lite herrigt snyggt sådär. Det blir bara rätt och alltid coolt!

Blommiga toppar ä en stående favorit men med åren har jag blivit allt mer kräsen över hur det blommiga mönstert ser ut! Detta är lite akvarell-aktigt och ser nästan ut som en tavla, det är såklart sådant som ger dubbla poäng. Sött!

Vita skjortor står högst upp på trendlistan varje år, men det är verkligen inte konstigt! Att de matchar till allt och kan kläs på tusen olika sätt bidrar självklart till hypen. Här är det en mer rockchic känsla över stilen med skinnjackan och metallbälte. Topplacering med andra ord!

Skön mix mellan sött och kaxigt. Nitbältet gör såklart sitt men även den korta toppen matchat med vid kjol tillför en känsla av skön stilbrytning.

Enkelt, schysst och avslappnat. Det tror jag alla kan hålla med om att denna grabb utstrålar. Tubhalsduken virad runt hoddtröjan är en snygg detalj som visar på bra stylingkänsla!

Oh la la la! Byxdress deluxe och snyggt som tusan!

Triss i vitt! Så fräscht och snyggt, vem kan inte älska denna färg. Gillar speciellt spetstoppen tillsammans med det turkosa halsbandet. Härligt lyxigt!

Från vitt går vi raskt över till svart. Det fungerar ju alltid såklart! Kombon tajt kjol och kortare topp känns party!

Så fint och så skön stil. Lite bohemkänsla men också avskalat och rent. Inte en helt lätt kombination att få till men det är ju solklart att om man gör det blir resultatet splendid!