Nattstads modetyckare Beata Klein har inspekterat utelivets modekoll och valt ut sina tio stilfavoriter.

Topp tio vimmel - våra stilfavoriter

Fashion -

Nattstads modetyckare Beata Klein har inspekterat utelivets modekoll och valt ut sina tio stilfavoriter.


Berså 11/4. T.h.

Femtiotalet är tillbaka med stormsteg så allt med inspiration från detta årtioende känns riktigt najs. Här är det verkligen en blandning mellan håkan hellström och chic hemmafru, fint!


Berså 11/4. T.v.

Lite herrigt snyggt sådär. Det blir bara rätt och alltid coolt!


Berså 13/4. T.h.

Blommiga toppar ä en stående favorit men med åren har jag blivit allt mer kräsen över hur det blommiga mönstert ser ut! Detta är lite akvarell-aktigt och ser nästan ut som en tavla, det är såklart sådant som ger dubbla poäng. Sött!


Berså 13/4. T.h.

Vita skjortor står högst upp på trendlistan varje år, men det är verkligen inte konstigt! Att de matchar till allt och kan kläs på tusen olika sätt bidrar självklart till hypen. Här är det en mer rockchic känsla över stilen med skinnjackan och metallbälte. Topplacering med andra ord!


Berså 14/4. T.h.

Skön mix mellan sött och kaxigt. Nitbältet gör såklart sitt men även den korta toppen matchat med vid kjol tillför en känsla av skön stilbrytning.


Park Lane 13/4. T.v.

Enkelt, schysst och avslappnat. Det tror jag alla kan hålla med om att denna grabb utstrålar. Tubhalsduken virad runt hoddtröjan är en snygg detalj som visar på bra stylingkänsla!


Park Lane 13/4. T.h.

Oh la la la! Byxdress deluxe och snyggt som tusan!


Park Lane 14/4.

Triss i vitt! Så fräscht och snyggt, vem kan inte älska denna färg. Gillar speciellt spetstoppen tillsammans med det turkosa halsbandet. Härligt lyxigt!


Park Lane 13/4. T.h.

Från vitt går vi raskt över till svart. Det fungerar ju alltid såklart! Kombon tajt kjol och kortare topp känns party!


Park Lane 14/4. T.v.

Så fint och så skön stil. Lite bohemkänsla men också avskalat och rent. Inte en helt lätt kombination att få till men det är ju solklart att om man gör det blir resultatet splendid!