Nattstads modetyckare Beata Klein har inspekterat utelivets modekoll och valt ut sina tio stilfavoriter.

Batik är en stående favorit hos mig, så snyggt! Denna topp i lite dova färgställningar gav verkligen en extra bra touch av mönstret. De söta örhängena med stjärnor gör inte saken sämre! Cute!

Klassisk mjukrockig look med svarta jeans, cool t-shirt och en jeansväst. Har man dessutom nattsvart hår så blir rockighetens känslan ännu lite starkare. Like!

Redan förra veckan tog jag upp hur hett det känns med ormskinns mönster. Trendfaktorn har inte ändrats sedan dess, snarare får den genom outfiten på bilden, ett uppåttjack. Fräscht, fräscht, fräscht att matcha med vita jeans!

Yes! Nu är det vår för nu börjar vitt, vitt kombinationerna ploppa upp och ersätta svart, svart! Här blir det najs med en avslappad t-shirt och vita jeans. Hela looken andas vår och ljus!

Paljetter och glans gär mig alldeles knäsvag! Jackan matchat med den lite annorlunda klänningen får i alla fall höga poäng av mig!

Stjärnor och ränder är en av vårens största trender! Här ser vi exempel på hur snyggt det kan vara. Höga svarta jeans och en kortare topp, det blir bara bra!

Ännu en gång paljetter och ännu en gång är det lika najs. Bra att matcha med en enkel topp när man väljer glittrig underdel. Blir det lagom mycket attention seeker!

Tre i rad, wiho! Här har tvi en trio so m alla bär schyssta outfits. Från vänster till höger är mina favoritelement: kavajen med glansiga slag snyggt matchat till jeans , spetstoppen som står i kontrast till lackbrallor samt den klassiska t-shirt kavaj looken som toppas med en snygg näsduk. Bra känsla helt enkelt!

Okej, även om vitt är grymt så är svart fortfarande också mer än tillåtet. Här är ett bra exmpel på hur en enkel svart blus kan piffas upp med faktor 100. Addera bara en röd clutch så är saken löst. 

Fina klänningar kan man väl aldrig få nog av? Inte jag i alla fall. I sidenaktigt material och med skir känsla blir denna variant riktigt elegant och det hela blir bara bättre av att passformen är optimal. Fint skall det vara och fint är det!