Nattstads modetyckare Beata Klein har inspekterat utelivets modekoll och valt ut sina tio stilfavoriter.

Riktigt snygg klänning, där axlarna får komma fram i ljuset. Halsbandet som accessoar blir en etthundraprocentig fulträff och färgen är to die for!

Vilken kappa skall bli årets favorit? Det är svårt att hitta sin egen variant i ytterklädes djungeln. Denna var cool och gör sig bra till de ljusa jeansen och svarta slitna bootsen. 

Mmm vaxade material är något som jag inte kan få nog av! Denna outfit var mer än schysst med den snygga skjortan, avlappnade mössan och GRYMMA jeansjackan med helt rätt textur. 

Boom! Äkta trendleverans har vi här. Svart + vitt, beige + rött, styling + känsla = Sant. 

 

Till vårens skall det vara pasteller, det tror jag inte någon kan ha missat. Här har vi en tjej som  verkligen var söt och gör sig bra i denna typ av flickiga men ändå eleganta stil. Gull! 

Grå kavaj, t-shirt och jeans. Med den kombinationen kan inget gå fel! Extra bra tycker jag att det blir med deb röda näsduken. Kontraster, stora som små, höjer alltid stilfaktorn!

En annan av de viktigaste trenderna är neon. Toppar, byxor och kavajer. Vem kan få nog av att synas mest? Vill man vara lite mer diskret kan det perfekta alternativet bli som på denna bild. Vit topp med neongul väska, i like it!

Lite ovanlig outfit men i mina ögon är den helt rätt. Brun skinnkjol och söt blommönstrad topp ger en synbar effekt och känlan blir romantisk men ändå rough. Lite förfinad cowgirl kanske man kan säga? Fint är det i alla fall!

Att avsluta veckan i kärleksens tecken känns så himla bra. Love is all you need liksom!