Nattstads modetyckare Beata Klein har inspekterat utelivets modekoll och valt ut sina tio stilfavoriter.

Ibland är det enkla klädvalen de bästa! När man skall ut är svarta tajta brallor och en transparent topp med paljetter en given kombination. Party klädkoden som alltid funkar!

Mysigt och varmt skall det vara, även om den tjocka jackan gett vika för denim varianten. Klart att man löser det med mössa och vantar, på så vis går det utomordentligt att tjuvstarta våren!

Jag har verkligen gått i valet och kvalet om jag skall införskaffa mig denna kavaj, från ginatricot, och efter att ha sett denna tjej finns det inte längre någon tvekan. Så grymt matchat med en ärtgrön topp mot skinndetaljerna. Big like!

Trenden började lite smått förra året och skall man göra en förutsägelse för 2012 så känns det som att den kommer explodera. Vad det är jag talar om? Batiktvättad denim såklart, minst ett par jeans eller shorts blir obligatoriskt!

Mmm vilken riktig pingla! Rött och vitt är aldrig fel och denna klänning är riktigt tjusig. Att sticka ut på ett subtilt sätt har aldrig varit så glasklart!

Mycket snyggt finns det att titta på i denna bild! Orange kavaj, stort maffigt rött halsband, fin Marc Jacobs väska och coola zebrarandiga brallor, allt får flera pluspoäng. Stjärna i kanten!

Wow här kommer veckans favorit! Hela känslan utstrålar trendig power och mc-handskarna blir verkligen den perfekta accessoaren som bryter av och ger en perfekt kontrast mot den tjejiga klänningen. 

Yeah skinnshortsen är årets favorit, inte konstigt med tanke på att de passar till allt, och funkar både i skolan och på Parkan. Matchas helt rätt med skimrande topp för den lilla extra festviben!

Veckans kärleksbild! Så härligt med allt detta röda, love at first sight liksom.

Höga jeans, svart tajt topp och röda läppar kommer på något sätt alltid vara ett vinnande koncept. Detta fallet är inget undantag!