Nattstads modetyckare Beata Klein har inspekterat utelivets modekoll och valt ut sina tio stilfavoriter.

Svart och vitt är enkelt och snyggt. Att definera konturerna ytterliggare genom att matcha med svart topp och svarta brallor blir riktigt bra!

Jeansshorts är en av mina ständiga förälskelser. Inhandlade ett nytt par igår och efter att ha sett denna bild känns det helt rätt att använda dem nästa utgång! Avslappnat med en oversize t-shirt och en kasse, nemna problema!

Brandorange behöver verkligen inte kopplas med rädsla. Snarare ger det en extra het nyans på hela känslan. Smokin'

Det är kul med starka färger! Från orange går vi direkt över till turkosblå. Lite sommarlyxkänlsa i denna topp och det är härligt med ljumna vindar i snålblåstens januari!

Färgexplosionen fortsätter och det har nu blivit dags för: Kobolt blå! En sprakande färg som verkligen gör sig bra till svart, vitt och brunt!

Vita blusar i all ära men det är alltid kul att spicea upp dem lite, En färgglad bh är ett kanon trick so gör det hela lite vassare!

Vilken härlig tjej och vilken härlig outfit. Älskar när man verkligen känner att kläderna matchar den som bär dem. Då skapas nämligen den där speciella själsäkerhets auran!

Man skulle ju kunna tro att dessa två tjejer är systrar men de har nog helt enkelt bara precis samma goda smak och tycke. Paljetter är alltid bra!

Mer kavaj åt folket säger jag bara! Denna mörkblå variant var riktigt schysst. Dessutom vet väl alla att mörkblått, grått och vitt aldrig kan bli fel!

En band t-shirt och jeansväst. Jag gillar konceptet! Dessutom tror jag betstämt attt det är ACDC som representeras vilket man blir lite extra glad för!