Stela halsband är verkligen 2011 och 2012:s stora hit, den tjej som inte äger något får stå ute i kylan. För det är ju himla tjusigt att matcha med en enkel topp och speciellt om man lägger det under kragen. Då blir det extra plus i kanten!

Mmm batik! Sjukt underskattat mönster om du frågar mig. Så himla snyggt när det kombineras på detta sätt, med svarta detaljer och glansigt-icke-dreadlockstovat-hår!

Black and blue. Två tjejer som verkligen ser perfekt partysnygga ut. Svart är aldrig fel, koboltblått är aldrig fel och kavaj är aldrig fel. Helt rätt med andra ord.

Fina klänningar är alltid ett bra val när man går ut och skall visa upp sig! Denna gröna, böljande variant är inget  undantag och blir så klart en hit.

Här ser vi en schysst glansig topp matchat med ett par tajta svarta brallor. Lockarna och de röda läpparna ger elegansen medan kläderna känns trendiga. Bra brytning och intensivt resultat!

Man kommer aldrig ifrån hur snyggt det är med svart och guld. Skulle jag bara få välja en matching för resten av mitt liv så skulle det bli dessa två färger. Transparent topp och tajt kjol är en klassiker som alltid funkar. Snyggt helt enkelt!

Få saker som jag längtar så mycket efter är att plocka fram mina vita blusar till våren och sommaren. MEN faktum är ju att det är riktigt schysst att använda redan nu. Jättefint med kort topp, höga blåjeans och en stor fjäder dinglandes. Like it!

Hatt, jeansväst och flanellskjorta. Ja det funkar! Personligen hade jag kanske valt uppknäppt istället men på något sätt blir denna variant mer proper, inte så dumt ändå alltså. Oavsett vilket man föredrar, bra jobb!

Mysmys kan man ha både på Park Lane och hemma i soffan. Det tycker jag i alla fall! Oversize modellen känns som ett vinnande koncept och känslan blir avslappnad och trevlig.

Lite mindre avslappnad och lite mer uppstyrd är denna kille. Kul att se en DJ som vågar vägra t-shirt med tryck och satsar på skjorta, fluga och päls. Originellt bakom skivspelaren ger bra feeling!