Nattstads modetyckare Beata Klein har inspekterat utelivets modekoll och valt ut sina tio stilfavoriter.

Jag har en febless för knytblusar. Finns inget som är så elegant och i marinblått blir det ännu mer classy. Gillar blusen extra mycket tillsammans med de svarta byxorna och det breda silvriga armbandet.

Beiget kan bli alldeles för beiget men så länge man adderar kontraster blir det bra. Svart fungerar alldeles utmärkt och halsbandet bryter av snyggt. De röda läpparna gör också sitt!

En helt grym klänning på denna tjej om du frågar mig! Svart, tajt och läder. Inte vem som helst kan bära upp den kombinationen! Dessutom är ju halsbandet helt grymt, klart att bartendern skall ha ölöppnaren när till hands! 

Mmm svart topp, svarta byxor och svart väska. Så rent och snyggt. Gillar det lilla bältet som markerar midjan!

Grr...jag gillar när det rivs! Speciellt när det handlar om tryck! Denna t-shirt är verkligen jättesnygg och jag hade garanterat blivit jätteavis om jag inte hade haft en liknande själv!

Barockmönster kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta och jag älskar när man ser dem på kläder. Tyvärr är det väldigt få som vågar bära dem och därför blir jag extra glad när jag ser en sådan har snygg kombination. Splendid!

Svart och spets är helt underbart, och skinn på det. Jag får rysningar i hela kroppen! Dessa två tjejer är lika grymma båda två och blir helt klart veckans favoriter! 

Från den svarta duon till det vita paret! Gillar speciellt blusen till vänster som känns på gränsen till safari inspirerad!

Ohlala vem skulle inte kunna tänka sig denna varma päls nu när snön och kylan har kommit till Göteborg! Jag gillar matchingen med de grova bootsen och det lyxiga pannbandet. Najs var ordet!

Silver, silver, silver. När guld kan kännas för flått passar silver alldeles utmärkt. Vem vill inte glänsa ikapp med diskokulan!