The Winter Experience är tillbaka

För sjätte gången kommer The Winter Experience och tar över ett vintrigt Göteborg. Du kan förvänta dig en spektakulär kväll med imponerande line upp där Göteborgs DJ-elit är på plats. Passa på att säkra dina biljetter redan nu! Other -

I samarbete med Port Du Soleil


För sjätte gången i följd är det dags att väcka liv i det berömda konceptet ”The Winter Experience" i Göteborg. Den här gången har arrangörerna tagit i extra mycket och gör deras största satsning någonsin på en helt ny plats. Imorgon, lördag den 15:e december tar Port Du Soleils storslagna koncept The Winter Experience över Frihamnen och Kajskjul 105 för första gången och bjuder in till vinterns största nattklubbsupplevelse!

The Winter Experience – Festival Edition – kommer att innehålla allt från galna upptåg till det mest extrema ljud- och ljusproduktion de haft. Ett vinterlandskap byggs upp med dans, musik och akrobatik av hög internationell klass. Dessutom får Göteborgs DJ-elit ta plats på scen.

Line up för kvällen är:
MIKAEL WEERMETS
FAIK & FAROK SHAKARCHI
ALI ROUASS
ALI HAGHIGHI

"Port Du Soleil har tidigare tagit plats på topp-100-listan av världens bästa klubbar, och vi kan inte förvänta oss något mindre även den här kvällen. Nu vill vi även framhäva Göteborgs otroligt duktiga DJs och visa att Göteborg kan leverera DJs av högsta internationell standard", berättar arrangörerna.

Biljetter säljs på plats under morgonkvällen, men för att säkra din biljett kan du redan nu gå in på Port Du Soleils app och köpa din biljett. Ålder 20.


Writer
Redaktionen