Föredrar du att vara singel eller i förhållande på sommaren? I denna artikel svarar några av våra Nouware på frågor om sommaren!

@kajsasven SVARAR:

Hur ser en perfekt sommardag ut för dig?
En perfekt sommardag för mig är att jag vaknar upp hemma på mitt rum av att solen skiner in genom fönstret. Sedan gör jag i ordning en pannkaksfrukost och avnjuter den med nybryggt kaffe i trädgården. Resten av dagen spenderar jag på stranden i Hällevik med vännerna, med rökta räkor och en kall öl på Dagmars följt utav ett dopp i havet. När jag sedan kommer hem så packar vi ihop en korg och grillar hamburgare nere vid Perssons Brygga, och sitter där med min familj tills solen går ner och myggorna tar över.

Vad föredrar du: Singel eller förhållande på sommaren?
Eftersom det tog slut efter ett fyra års långt förhållande i vintras så får jag väl säg singel; Det får bli en sjukt härlig sommar med mina bästa tjejvänner, konserter och lite resor i stället. Men egentligen är jag nog förhållande-typen.

Hur klär du dig helst på dejten, en ljuv sommarkväll?
Då har jag helst på mig ljusa, fräscha plagg. Typ en vit oversizad klänning, med en beige stickad tröja över och till det snygga svarta boots och ringar på fingrarna.

@AHNHEMS SVARAR:

Hur ser en perfekt sommardag ut för dig?
En perfekt sommardag ska innehålla sol, värme och lycka. Gärna på en strand med vänner eller kärleken, med ett par drinkar, skratta och njuta av ledighet.

Vad föredrar du: Singel eller förhållande på sommaren?
Jag är ju nu i ett förhållande, vilket inte kunde ha varit bättre inför sommaren enligt mig. Kommer äntligen få visa honom mitt andra hem, Mallorca. Även fast han kommer vara hemma och jobba när jag är ute på resor med vänner så vet vi alltid att vi har varandra. Denna sommar kommer jag slippa stress och oro som jag annars får!

Hur ser en perfekt sommardag ut för dig?
På en dejt i sommar skulle jag klä min i ljusa kläder, helst tunna kläder. Antingen en medellång beige/grå klänning i silke med strandklackar, eller en byxdress med shorts och topp i samma mönster.

@elsaw SVARAR:

Hur ser en perfekt sommardag ut för dig?
Hm jag skulle definitivt säga att dagarna på kusten är bäst dvs på landet, Orust. Ut med båten, njuta av ledighet, härligt väder med sällskap av vännerna. Perfekt dag!

Vad föredrar du: Singel eller förhållande på sommaren?
Beror helt på. Jag menar, nu är jag ju singel och tycker det är väldigt skönt för då är man väldigt "fri" och kan göra lite vad man vill och är inte "bunden" på samma sätt som när man är i ett förhållande. Men å andra sidan hade jag haft ett bra gynnsamt förhållande hade jag inte tackat nej till det heller. Så varken eller då jag är nöjd som singel men hade varit lika glad i ett förhållande.

Hur klär du dig helst på dejten, en ljuv sommarkväll?
Beror helt på var och med vem. En nedklädd variant hade varit en härlig klänning matchat till ett par sneakers. Skall jag vara uppklädd hade jag satsat på en riktigt snygg byxdress till ett par kilklackar alt. klackar! Men bekvämlighet slår allt så det är ett måste!

@juliamalmsten SVARAR:

Hur ser en perfekt sommardag ut för dig?
En perfekt sommardag för mig här hemma i Sverige skulle vara att vakna hyfsat tidigt, vara ett stort gäng kompisar som åker ut med båtar till en ö och hänger där hela dagen! Äter en massa gott, grillar, badar, solar och lyssnar på musik! Vi hade några sådana dagar förra sommaren och enligt mig kan en dag inte bli bättre än så.

Vad föredrar du: Singel eller förhållande på sommaren?
Vad som är bäst mellan att vara singel eller i ett förhållande under sommaren tycker jag beror på väldigt mycket, jag har varit i ett förhållande de senaste två somrarna, och innan dess var jag bara 13-14 år så det är svårt att jämföra. Men det är super mysigt att ha kille på sommaren, jag och mitt ex hängde mycket under somrarna, åkte båt, badade, reste osv, och sådant är ju såå mysigt! Men jag tror denna sommaren som kommer, där jag är singel blir minst lika bra! Jag hänger med mina vänner typ hela tiden, och det är det bästa jag vet, så i sommar ska vi ha massa tid för myskvällar vid havet, dagar hemma vid poolen, åka båt, hänga på kompisars landställen i mollösund, fjällbacka, marstrand osv, party och massa mer kul! Jag föredrar inte något speciellt helt enkelt, man kan ha lika roligt och mysigt med eller utan pojkvän/flickvän tycker jag!

Hur klär du dig helst på dejten, en ljuv sommarkväll?
Det beror på vart dejten är! Ska man ut och äta; kanske en vit sommarklänning och ett par fina kilklackar. Ska man mysa vid havet; kjol/shorts och stickad tröja, kanske en vit linnéskjorta. Ni som läser min blogg vet säkert att jag trivs mycket bättre i vardagskläder och naturligt än med massa smink och uppklädda outfits, så jag skulle föredra kjol/shorts med en stickad tröja/linne skjorta alla dagar i veckan :)

@joannafingal SVARAR:

Hur ser en perfekt sommardag ut för dig?

Jag väcks av att solen skiner mig i ansiktet, äter en skål med jordgubbar och kokosmjölk på balkongen, packar ner bikinin i strandväskan och möter upp några vänner för en dag vid havet. Halvbränd på kroppen åker jag sedan hem och duschar av mig allt saltvatten, fixar iordning mig inför kvällen som spenderas tillsammans med några vänner med grill, rosévin och gott kött.


Vad föredrar du: Singel eller förhållande på sommaren?

Just nu säger jag singel just för att jag är singel. Men givetvis ska inte det ha någon betydelse om man är singel eller inte. Däremot är det såklart roligare att vara singel under sommarhalvåret så jag klagar inte!


Hur klär du dig helst på dejten en ljuv sommarkväll?

I en ljuv klänning eller ett par svala, vida byxor och en sidenskjorta.

Skribent