#Nouw30DayChallenge - Synes du det er vanskelig å få inspirasjon? Trenger du tips til hvordan du enkelt kan komme på noe å blogge om? Klikk deg inn her, vi har svaret!

Noen dager kommer blogginnleggene helt naturlig og fingrene flyter over tastaturet, men somme ganger kan det være veldig utfordrende å finne noe å blogge om. Vi i redaksjonen har listet opp våre beste tips for å finne inspirasjon til blogginnlegg!


Minn deg selv på din originale idé - I blant kan det være lurt å gå tilbake til hvorfor du i det hele tatt startet å blogge. Hva var baktanken din? Noen ganger glemmer vi hva vi egentlig ville formidle via bloggene våres og da kan man trenge å ta ett steg tilbake. Kanskje du begynte å blogge om interessen din for baking, mote, foto eller skjønnhet? Gå tilbake til grunnen bak hele opprettelsen av bloggen og hent inspirasjon fra akkurat det.

Bla deg gjennom magasin - Ett lurt triks om man trenger idéer til blogginnlegg er å bla gjennom magasin som faller i smak for deg. Ett interiørmagasin kan gi inspirasjon til blogginnlegg som du selv kan lage, for eksempel som "ukens interiørfavoritter", "best i butikk" eller "de fineste innredningsdetaljene". Se etter artikler som du selv liker å skrive. Da kommer inspirasjonen!

Metapic - Gjennom funksjonen Metapic kan du sette sammen fine kollasjer av produkter som du selv liker - samtidig som du tjener penger! Når inspirasjonen ikke er på topp så er det alltid fint å kunne lage inspirasjonskollasj til både deg selv og leserne dine. Kanskje du kan hjelpe begge parter ut av en kreativ tørke?

Pinterest - Om du enda ikke har laget en konto på Pinterest så anbefaler vi deg til å gjøre det asap! Der kan du lagre inspirasjonsbilder i ulike mapper, og når du kjenner at inspirasjonen ikke er tilstede er det enkelt å gå inn dit og la bildene hjelpe deg med bloggidéer.

Bruk kameraet ditt - Uansett om du blogger med mobilkamera eller digital/systemkamera så blir bloggingen enklere om du bruker det så mye som mulig. Ta bilde av dagen din time for time, når det skjer noe spesielt eller fotografer det generelle hverdagslivet. Om du har noen få bilder fra dagen din så er det ofte nok til å lage ett bra blogginnlegg. Mange lesere liker å følge med gjennom både hverdag og privatliv.


Omslagsbilde: @juliajaensson

Oversatt: @karolinesmadal


Forfatter