Veckans blogg är Ebba Wallstén som ger oss en massa fototips och en hel del inspiration för hemmet. Hon drömmer om att bo i en sekelskifteslägenhet i Köpenhamn och att få resa till ett varmt land. Häng med och läs hennes intervju här!

‏Hej Ebba, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej, jag mår bara bra! Ååh det känns underbart, det ska verkligen bli en jättespännande vecka!

‏Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Ni kommer att få läsa om lite blandat, men främst inredningsbilder och kanske något kreativt projekt som jag håller på med. Det kan även dyka upp något recept, man vet aldrig!

‏Vilket är ditt bästa fototips, generellt?
Mitt bästa tips är att ha kul med kameran, de tekniska bitarna kan man lära sig sen men att ha kul och vara kreativ är det absolut viktigaste! Annars så skulle jag nog säga att alltid använda sig av ett bra ljus och jag försöker oftast att fota när det är ljust ute. Ett annat tips är att försöka att hitta intressanta vinklar för att skapa mer spännande bilder. Och så är jag ett stort fan av kort skärpedjup som man kanske kan se på min blogg, men det är ju en smaksak!

‏Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Det beror helt på vilket humör jag är på men en perfekt lördagskväll innehåller alltid god mat och trevligt sällskap i form av familj eller vänner! Sen kvittar det om det är på en restaurang eller hemma.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Jag älskar ju inredningsbloggar och följer en del, men mina favoriter är Helt Enkelt, Lotta Agaton och House of Philia. Men jag får även inspiration från livstilsbloggar som Michaela Forni och Kajsa Svensson.

Dela med dig av en dold talang du har!
Oj vad svårt… Jag vet inte om jag hade talang precis men jag spelade teater i nästan tio år och det kanske det inte är så många som vet.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om 10 år så är jag 30 år gammal och då arbetar jag förhoppningsvis som inredningsarkitekt och möbelformgivare. Jag hoppas också att jag bor i en storstad, en sekelskiftslägenhet i Köpenhamn hade inte varit fel!

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Jag har ju bara bloggat i några månader men jag tror att det är bra att jag är noggrann med kvaliteten på bilderna och att jag lägger ner mycket tid på vad jag lägger upp på bloggen.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
Jag hade inte tackat nej till en resa någonstans. Antingen till något varmt land eller en weekend i en storstad. Så mina 3 önskningar får väl bli en resa med trevliga restauranger och grym shopping!

Skribent