DITTO Store Kongensgade har delt 2 af deres opskrifter med os på deres bedst sælgende cocktails. Så står du og mangler en lækker cocktail til julefrokosten? Så læs med her og bliv inspireret!

Dild&Snaps

Sådan laver du den:
4cl Dildsirup
2cl Rød Aalborg
Ingredienserne shakes med is.
Serveres over is og toppes med en tør æblecider. Rør cocktailen igennem inden servering.

Dildsirup:
Ét bundt frisk dild blendes med 0,5l sukkersirup.* Det bedste resultat opnås ved at blende dilden i 10 min. ved 80 grader, da man derved udvinder en dyb grøn farve.
*Sukkersirup fremstilles ved at koge sukker og vand i forholdet 2:1 (2 dele sukker til 1 del vand).

Plys

Sådan laver du den:
4cl Hindbærsirup
2cl gin
2cl friskpresset cirton
2cl Lillet Blanc
3cl æggehvide

Ingredienserne dryshakes (shakes uden is) til cocktailen er cremet og har skum på toppen.
Fyld derefter is i shakeren og shake kortvarigt for at køle cocktailen.
Serveres i et afkølet martiniglas.

Hindbærsirup:
1 kg. frosne hindbær blendes med 1l sukkerlage. Siruppen skal koges op under omrøring og koge i min. 5 min.
Si siruppen inden servering.

Nouws bloggere @copenhagenstories i gang med at lave cocktailen Plys til vores After Work bar på DITTO!

Vi takker endnu engang DITTO Store Kongensgade for en hyggelig aften, og tak for deres cocktailtips! Perfekt lige til julens julefrokoster.

Besøg DITTO Store Kongensgade her: www.dittostorekongensgade.dk