Her får du tips til, hvordan du nemmest beskærer dit billede til en animeret header!

Beskær størrelsen på dit headerbillede

For at dit billede skal passe ind i en animeret header, skal dit billede være præcis 2880 x 1100 pixels. Det er bedst at uploade billedet direkte fra dit kamera, og derefter beskære billedet med en editor såsom Photoshop eller Pixelmator. Hvis du ikke har adgang til nogen af disse programmer, kan vi anbefale Canva Photo Editor, som er en online gratis foto editor.

Canva Photo Editor

Start med at uploade dit billede, og klik dig derefter ind på funktionen, hvor du kan beskære billeder. Bredden på billedet skal være 2880 pixels og højden skal være 1100 pixels. Hvis billedet er for småt, kommer beskæringsfunktionen ikke til at fungere, da det ikke passer til de skrevne dimensioner på højde og bredde. Når du har skrevet de rigtige mål ind, trykker du på "Apply" og gemmer derefter billedet ved at trykke på "Download".

Når billedet er beskåret er det vigtigt, at størrelsesforholdet er ens med dette billede.

Tilføj dit billede til en animeretheader

For at have en animeretheader på din blog, skal du indsætte modulet i din blogs design. Klik på din sædvanlige header modul, og luk den ned ved at trykke på "X". Træk derefter det nye modul med den animerede header ned i din blogs design. Tryk derefter på tandhjulet, og start med at uploade dine nye fine billeder.

Billederne er lånt af @moamattsson

Oversat af @ANNELINNEAHOLM