Nattstads Beata Klein går igenom hur du förbereder dig inför årets Summerburst

Nu är det inte många dagar kvar innan sommarens främsta festival för elektronisk musik går av stapeln. Sedan några veckor tillbaka är de 13 000 biljetterna (!) slutsålda och det väntas bli högtryck på Valhalla IP, oavsett vad metrologerna säger. Med artister som Sebjak, Adrian Lux och Avicci plus fler därtill väntas två dagar där Göteborg kokar.

- ”Vi är otroligt glada över den fantastiska respons vi fick redan första året, nu fortsätter arbetet att göra evenemanget ännu bättre. Vi har en rad nyheter och förbättringar inför årets upplaga av Summerburst”, berättar Anders Boström, festivalgeneral på arrangören SPG LIVE.

Men det är ju inte bara arrangörernas uppgift att göra dessa två dagar till den bästa inledningen på sommaren. Genom några lätta klädknep kan du själv se till att detta blir precis den fantastiska upplevelse som du tänkt dig.

Det tål att sägas igen; gummistövlar är festivalnjutarens bästa vän. I regn håller som dig varm och torr, samtidigt som de matchar dina jeansshorts riktigt bra. En hoodie eller annan mysig tröja är ju inte heller helt fel en grå är att rekommendera, passar till allt och blir sällan smutsig! Annars är slappa kläder = bra kläder. Tajta grejer går bort, vem vill vara inlåst i ett par jeans när man skall tokdansa! Så med dessa generella råd kommer här tips på sköna plagg som definitivt håller måttet! 

     

 

               

Andra små nödvändigheter är såklart; öronproppar, oömtåliga solbrillor, solfaktor med mera. Men den stora fördelen med stadsfestivaler är att det inte är så mycket mer än det som man behöver tänka på. Så kom dit, klä dig så det känns bra och bara kör!

Mer info hittar du på www.summerburst.se, festivalprogrammet med exakta tider släpps på onsdag!

Skribent
Beata Klein