Denna veckan får vi följa Alexandra Vedin - hemmafixaren med inredningskänsla & idérikedom ända ut i fingerspetsarna. Bloggen fylls med DIY och en blandning av gammalt & nytt. Här får vi höra om Alexandras bästa tips på att få en personlig touch hemma, varför hon valde att börja blogga och om en oväntad önskan.

Hej Alexandra, vad gör du för att peppa igång på en måndag?
Städar! Kan låta råtrist men jag far runt som ett yrväder med dammsugaren. Jag tycker man får energi och ny luft under vingarna av få starta veckan i ett rent hem. Sen kan man med gott samvete göra precis vad man vill!

Hur skulle du beskriva dig själv och din blogg?
Jag skulle nog säga att min blogg främst handlar om inredning, barnrum och styling. Jag visar mycket bilder från vårat hem, saker jag fyndat och diverse DIY-projekt! Jag är nog en rätt intensiv person med stor vilja, får jag en idé så har jag svårt att släppa den och vill helst genomföra den igår.

Ordning och reda får mig att bli balanserad och det återspeglar sig nog lite på min blogg där jag tycker det är viktigt att inläggen är stilrena. Jag vill att min blogg ska vara snäll mot ögat med relevant innehåll, lättläst och inspirerande såklart! I övrigt så är jag väldigt familjekär, värderar humor högt och älskar att göra fint hemma!

Varför började du blogga?
Det började med att jag kände att min Instagram inte riktigt räckte till. Jag ville skriva mer och visa mer!

Ditt hem är fullt med finurliga detaljer, vilket skapar charm och karaktär. Vilka är dina bästa tips för att med enkla men tillföra en personlig touch hemma?
Mitt bästa tips är helt klart att blanda gammalt och nytt! Våga lite mörkare eller alternativa kulörer eller blanda olika ramar till dina posters. Jag brukar tänka: vad på just denna vägg gör att man ser att den är min? Blanda material och var inte så rädd för stilkrockar, men tänk på linjer och proportioner!Vad gör du helst på helgen?
På helgen vill jag bara göra roliga saker, städning går fetbort! Att göra nåt kul med familjen eller att jobba på huset är en perfekt dag i mina ögon, sålänge den avslutas med en god middag!

Vilka influensers inspireras du mest av? Och varför?
Som nummer ett måste jag såklart säga @baravickan. Hon är inte bara helt fenomenal på inredning, foto och styling utan hon råkar även vara min grymma storasyster! Hon inspirerar mig varje dag, både privat och på sociala medier! @lenalidman85 är en Instagrammare helt i min smak, hon är både unik, påhittig och helt galet duktig på färgsättning och styling!

Andra konton som jag hittar väldigt mycket inspiration hos är Emily Slotte och Anna Kubel. Dom fångar verkligen den känslan som jag eftertraktar i mitt eget hem!

Vad har du för mål med din blogg?
Mitt mål med bloggen är såklart att kunna inspirera andra, men även att utveckla mig själv och få skapa någonting som finns kvar för mig att titta tillbaka på i framtiden!

Vad gör Alexandra om 5 år?
Svår fråga! Jag hoppas på att jag gör saker som jag tycker är roligt, tror på mig själv och njuter av min underbara familj. Sen finns det även en risk att jag fortfarande målar om väggar och möblerar om Alberts rum, det verkar vara en ihållande trend haha!

Vad önskar du dig just nu?
Förutom evig lycka, sol, hälsa och välstånd så önskar jag att det dök upp 10 ivriga hantverkare på vår bro som erbjöd sig att göra klart vår renovering!Alexandras blogg: nouw.com/aleweo