Veckans blogg är modebloggaren Rebecka som kommer dela med sig av härliga outfits och inspokollage. Att resa är något hon älskar och som ni får ta del av då hon är i New York just nu - läs mer henne här nedan!

Hej Rebecka, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej där! Jag mår bra, otroligt pepp på att vara veckans blogg! Det känns så kul få möjligheten att inspirera ännu fler, men även att hitta nya bloggar att följa!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg läggs störst fokus på mode, men det kan även slinka in ett och annat livsstilsinlägg då och då. Outfits och inspokollage är något som ofta syns på bloggen, blandat med nyttiga frukostar och modeplock. Jag älskar även att resa och just nu är jag i New York, vilket jag såklart delar med mig av på bloggen.

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Att alltid känna sig bekväm i det man har på sig. Om du inte trivs i kläderna så syns det direkt. Så om man har en dålig kläddag, tänk back to basics. Det enklaste kan ibland vara det snyggaste.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Mina lördagskvällar kan se ut på tre olika sätt – middag och spelkväll med familjen, hemmakväll framför en bra film med min pojkvän eller vin och god mat med vännerna.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Det finns så himla många duktiga bloggare i världen, men jag dras mest åt våra svenska talanger. Mina största inspirationskällor just nu är Hanna Stefansson, Felicia Åkerström och Sofi Fahrman, hon är en sån superkvinna.

Dela med dig av en dold talang du har!
Har alltid fått för mig att jag är en helt okej dansare. Särskilt efter ett glas vin, då kan jag bemästra både breakdance, bugg och balett.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om tio år är jag chefsredaktör på ett modemagasin och kanske till och med bosatt utanför Sveriges gränser. På söndagarna äter jag långfrukost med mannen och kidsen. Mitt mål är att skapa en balans mellan karriären och familjelivet, med tanke på att jag siktar lika högt på båda delarna.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Kvalité. Det är verkligen AoO. Att läsa bloggar med dåliga bilder och slarvigt skriva texter är varken kul eller inspirerande. Hellre två riktigt bra inlägg om dagen än många som bara är helt okej. Gör man saker helhjärtat så märks det.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
Fler timmar på dygnet, Anna Wintours jobb och resor. Finns det något bättre än att besöka nya platser och ta del av andra kulturer?


Rebeckas blogg: nouw.com/ingridrebecka

Writer