Nå slipper vi to splitter nye funksjoner! Både en ny designmodul som gjør at du kan tilby leserne dine utenfor Nouw å abonnere via e-mail, men også muligheten for at lesere utenfor Nouw skal få e-mail ved svar på kommentarer.

Ny modul for å abonnere

Fra og med nå kan du legge inn en modul i designet som gjør det mulig for leserne dine å abonnere på bloggen din via e-mail. Leserne fyller inn mailen sin, får en bekreftelse-mail med aktiverings-link og får deretter en mail hver gang du blogger. Så enkelt er det nå for leserne utenfor Nouw å aldri gå glipp av ett nytt innlegg og alltid holde seg oppdatert!


Svar på kommentarer

En annen nyhet er at det nå finnes en liten ekstra rute som man kan klikke på nede i kommentarfeltet, for at også de som kommenterer uten å ha Nouw-konto skal få en beskjed om at du har svart på kommentaren deres. Så fort du har svart på kommentaren så får leseren en e-mail. Leseren behøver å versifisere funksjonen for svar på kommentar første gangen han/hun anvender den. Deretter kommer det automatisk svar på e-mail.


Forfatter
Editorial staff