Söndag betyder som vanligt nytt avsnitt av Sovmorgonpodden. Idag diskuterar duon allt mellan himmel och jord, hus och helvete. Mycket skratt, men så blir det när man diskuterar Trump och penisförlängning. In och lyssna!


Samarbetet som podden har med Sveriges främsta smaksättare Ta Fram Det Bästa (instagram: @taframdetbasta) fortsätter. I dagens avsnitt fick Joanna & Gustaf smaka på lobster rolls. Bara namnet får det att läskas i munnen. Och vad vi kan se på bilderna är det en macka av rang. Perfekt tillsammans med lite bubblor en dag i veckan.

Podden finns där poddar finns eller på den HÄR länken.

I samarbete med Ta Fram Det Bästa.


Lobster roll, 2 portioner

INGREDIENSER:

Fyllning

1 hummer (eller ca 200 g krabbkött, räkor eller kräftor)

1 schalottenlök

1 tsk Röd TABASCO® Original Pepparsås

1/2 tsk rökt paprikapulver

1 dl majonnäs

salt och peppar

Brynt sojasmör

50 g smör

1 msk Kikkoman soja

1 1/2 msk hackad dill

Bröd

2 briochebröd

TILLAGNING:

  • 1.Dela hummern på hälften och ta ur köttet från kroppen och klorna. Skär i minde bitar.
  • 2.Skala och hacka schalottenlöken.
  • 3.Blanda ihop lök, Röd TABASCO® Original Pepparsås, hummerkött, rökt paprikapulver och majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
  • 4.Bryn smöret i en kastrull tills det är gyllene och doftar kola. Ta bort kastrullen från plattan och rör i soja och dill.
  • 5.Fyll bröden med hummerröran. Ringla över brynt sojasmör med dill precis före servering.
Writer
Editorial staff