Sammen med våren kommer foto-vennlig vær, kos på uteserveringer og en perfekt tid til å blogge i vei. Nå slipper vi en ny oppdatering på Nouw-appen for iPhone & iPad. Her går vi gjennom de nye funksjonene!

Her er de nye funksjonene som finnes i den nye versjonen:


Nytt design på menyen

Menyen er oppdatert og ser nå ny og fresh ut. Utseende vil du kunne kjenne igjen med den kommende oppdateringen på nettsiden. *hint hint*!

Nå oversetter vi til 10 ulike språk

Appen er nå tilgjengelig på de ti språkene som allerede finnes på nettsiden. Engelsk, svensk, norsk, dansk, finsk, polsk, fransk, italiensk, spansk og tysk.

Raskere grensesnitt og feilrettinger

Med de nye oppdateringene kommer appen til å fungere både enklere og raskere. Vi har også passet på å fikse de feilene som har dukket opp i den tidligere versjonen.

Hente tidligere opplastede bilder

Veksle til en annen konto

Støtte for online-bilder (bilder som du allerede har lastet opp på Nouw)

I appen kan du nå finne frem til de bildene som du har lastet opp på Nouw tidligere.

Være innlogget på flere kontoer samtidig

Har du mer enn en konto på Nouw kan du enkelt være innlogget på alle samtidig. Det er fort gjort å veksle mellom dine egne kontoer uten at du trenger å logge inn og ut.

Blogge med "Live Photos" (iPhone 6S og senere)

Sist, men absolutt ikke minst, kommer nyheten som vi har gledet oss til å slippe i lang tid! Nå støtter Nouw "Live Photos" som betyr at du kan laste opp "Live Photos" direkte fra mobilen til bloggen din.

Live Photo fra eventet vårt i Polen

Forfatter
Editorial staff