Med forår kommer der fotovenligt vejr, udendørs serveringer på caféer og en perfekt tid til at blogge på farten. Nu har vi frigivet en ny opdatering af Nouw-appen for iPhone & iPad. Vi gennemgår de nye funktioner!

Her er de nye funktioner i den nye version:

Nyt design af menuen
Menuen har fået et nyt, frisk design! Et udseende, som du snart vil kunne genkende i fremtidige opdateringer på websitet. *hint hint*

Nu oversat til 10 forskellige sprog
Nu er appen tilgængelig på alle de 10 sprog, som der i forvejen er til rådighed på sitet. Engelsk, svensk, norsk, dansk, finsk, polsk, fransk, italiensk, spansk og tysk.

Hurtigere grænseflade og fejlrettelser
Med de nye opdateringer vil appen nu arbejde bedre og hurtigere. Vi har også sørget for at rette fejl, som der er blevet opdaget i den tidligere version.

Skift til en anden konto


Værktøj til online billeder (billeder, der allerede er blevet uploadet til Nouw)
I app'en kan du nu få adgang til billeder, som du i forvejen har uploadet til din konto.

Være logget ind på flere konti på samme tid
Har du flere end en konto på Nouw kan du nu problemfrit være logget på flere konti på samme tid. Du kan nemt skifte mellem konto uden at skulle logge ind og ud.

Blogge med "Live Photos" (iPhone 6s og senere)
Sidst, men absolut men ikke mindst, kommer der nu en nyhed, som vi har været helt oppe at køre over længe! Nu har vi endelig fået et værktøj, som gør det muligt at tilføje "Live Photos" i dit indlæg. Du kan uploade det direkte fra mobilen til din blog.

Et Live Photo fra vores event i Polen

Writer
Editorial staff